MIKE TYSON PRED MEČ: “Prošlo je šest tjedana otkad sam se napušio ili seksao!”

Legendarni boksač Mike Tyson (57) i youtuber te influencer Jake Paul (27) borit će se 20. srpnja u boksačkom meču u američkom Arlingtonu. Bilo je upitno hoće li meč biti ekshibicijski ili profesionalan, no Paulova organizacija Paul’s MVP Promotions tvrdi da će biti profesionalna.

Tyson je u razgovoru za Forbes poručio da Paula smatra ozbiljnim protivnikom. Trenira triput dnevno, a odrekao se dviju aktivnosti koje voli najviše u životu: marihuane i seksa.

Trenutno živim disciplinirano. Prošlo je šest tjedana otkad sam se napušio ili seksao. Nisam to uspio otkad sam bio dijete. Mrzim što ne mogu pušiti, ali pretvaram se da to volim. Mrzim što ne mogu spavati sa svojom ženom, ali pretvaram se da volim, izjavio je Tyson.

Tyson, bivši svjetski prvak i nekoć razoran nokauter, posljednju profesionalnu borbu imao je 2005. godine, a posljednji ekshibicijski meč odradio 2020. protiv Roya Jonesa Jr. kroz osam rundi bez pobjednika.

Paul je jedan od najpoznatijih youtubera i influencera na svijetu. Prije četiri godine se krenuo baviti boksom koji mu je velika strast, a otad je skupio deset profesionalnih mečeva. U devet njih je pobijedio (šest puta nokautom), a jedini poraz je doživio od Tommyja Furyja, brata poznatijeg boksačkog prvaka Tysona Furyja.

Borba će se u izravnom prijenosu moći pratiti na Netflixu, a Tyson će za nju zaraditi lijep iznos. Prema riječima Henryja Cejuda, njegovog prijatelja i bivšeg UFC-ovog prvaka bantam kategorije, u pitanju je iznos od 20 milijuna dolara, piše index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...