NA KAZALIŠNE DASKE HNK ZADAR PO PRVI PUT Stiže “Lolita”!

U utorak, 21.svibnja u 20 sati pogledajte novu predstavu HNK Zadar, LOLITA . Riječ je o književnom klasiku koji dosad u Hrvatskoj nije nikad postavljen na kazališnu scenu. Predstavu je prema motivima romana Vladimira Nabokova dramatizirao Patrik Gregurec, u režiji Vinka Radovčića. Igraju Alen Liverić, Ivana Gulin, Damir Orlić, Žana Bumber, Dominik Karakašić i Rade Radolović.

“U kazalištu trebamo čuti sve ono što je oko nas, a nije izgovoreno. Bilo bi divno kad bi roditelji nakon pogledane predstave odlučili više vremena posvetiti svojoj djeci, razgovarati s njima o svim temama… jer kako je kazao John Ray :“Lolita bi nas sve – roditelje, socijalne radnike, pedagoge – morala potaknuti da budemo još budniji i pronicljiviji u odgajanju zdravijeg naraštaja u jednom pouzdanijem svijetu”  navodi Vinko Radovčić, redatelj.

“Lolita poziva na aktivno gledanje, na zaoštravanje kritičkog oka koje svatko od nas posjeduje, te poziva na proširivanje korištenja aktivnog gledanja i izvan kazališta” kazao je dramaturg Patrik Gregurec.

Napomena!

Predstava se ne preporučuje mlađima od 18 godina. U predstavi se koristi glasna glazba i zvuk pucnjeva iz pištolja.

Ulaznice možete kupiti online na Eventim.hr: https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/lolita-zadar-hrvatsko-narodno-kazaliste-638392/event.html .

Cijena ulaznice iznosi 10 eura.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...