POSEDARJE Krenulo uređenje sportskog igrališta- dolaze novi golovi, postavlja se antistres podloga…

Započela je provedba projekta „Opremanje sportskog igrališta u mjestu Posedarje” kojega sufinancira LAG Bura putem Tipa operacije 2.1.1. „Izgradnja i rekostrukcija javne infrastrukture u svrhu poboljšanja kvalitete života na području LAG-a”.

I to u iznosu od 37.500,00 EUR iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, kojim Europa ulaže u ruralna područja. Svrha operacije je poboljšanje životnih uvjeta u ruralnim sredinama, doprinos atraktivnosti sela i njegovom razvojnom potencijalu za druge aktivnosti te poticanje rasta i društveno – ekonomske održivosti kroz potporu ulaganjima u osnivanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturu, te pripadajuću infrastrukturu ljudi i područja.

Ukupni iznos investicije iznosi 47.116,60 EUR, a projektom će se igralište opremiti modernom antistres podlogom, golovima te će biti iscrtano sportskim linijama za rukomet, mali nogomet i tenis, informiraju nas na općinskoj FB stranici iz Posedarja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...