POTPORA SA SVIH STRANA Euforija uoči finala Eurosonga, javila se i Severina…

Marko Purišić – Baby Lasagna i njegova pjesma “Rim Tim Tagi Dim”, s kojom će večeras nastupiti kao 22. izvođač u finalu Eurosonga u švedskom gradu Malmöu, osvojila je gotovo cijelu zemlju, ali i Europu. Baby Lasagna je prema ocjenama ljubitelja i poznavatelja Eurosonga ovogodišnji favorit, a isto pokazuju i kladionice na kojima uvjerljivo vodi i trenutno je na njima vjerojatnost u pobjedu hrvatskog predstavnika 44 posto, drugi je na kladionicama Izrael (21 posto), a treća (15 posto) Švicarska. Sretno Baby Lasagna!

“Rimtimtagimanija” zahvatila je Hrvatsku koja u subotu nestrpljivo iščekuje finale Eurosonga te se naslov pjesme kojom se predstavlja može vidjeti na displayima tramvajskih stanica i autocesta, a heklani tabletić obavezan je modni dodatak u iskazima podrške pjevaču Baby Lasagni.

“Ponekad mi se čini kao da sve ovo samo sanjam, da ću se probuditi i shvatiti da je to sve bio samo san i da sam ja Marko kojem se ovo što se sada događa zbilo samo u snu. Ali, lijepom snu. Sve ovo što mi se zbivalo od Dore do danas, na dan kada nastupam u finalu Eurosonga za mene je novo, dragocjeno iskustvo koje ću pamtiti, siguran sam, cijeli život. Što se nastupa tiče, ne samo da sam spreman, nego jedva čekam ponovo izaći na pozornicu Malmö Arene i zapjevati ‘Rim Tim Tagi Dim'”, rekao je za HRT Marko uoči večerašnjeg nastupa.

Podršku je Marku Purišiću iskazao i premijer Andrej Plenković koji je s djecom gledao i prvu polufinalnu večer, kao i više hrvatskih ministara te sadašnjih i bivših političara, a u ritmu njegove pjesme zaplesali su i zaposlenici američkog veleposlanstva u RH…

Brojni navijači Baby Lasagne u objavama koriste motiv heklanih končanih tabletića, koji su dio scenografije njegova nastupa, pa su ih u objavama na društvenim mrežama, odnosno fotografijama, koristili Državno izborno povjerenstvo te zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, kao i brojni građani.

Gradonačelnik Tomašević će prijenos Eurosonga večeras gledati na zagrebačkom Europskom trgu, a javno gledanje finala Eurovizije organiziralo je i više gradova, među njima i rodni grada Marka Purišića – Umag, kao i Pula, yli i Zadar na Forumu i Split koji će Eurosong gledati na Rivi.

Po društvenim se mrežama mogu vidjeti i objave s mačkama, budući da je hrvatski predstavnik na Eurosongu njihov ljubitelj, obučenima u odjeću u kojoj će Baby Lasagna večeras nastupiti.

Koreografija nastupa osvojila je brojne “plesače”, pa se na društvenim mrežama mogu vidjeti nastupi Baby Lasagninih navijača, djece u vrtićima, a balerine zagrebačkog HNK-a snimile su spot, kao i policajci, dok je splitski HNK koreografiju njegova nastupa uklopio u predstavu “Spli’skog akvarela”.

Javila se i Severina. Ona je također izrazila podršku kolegi tako da je zaplesala. Pjevačica je na Instagramu objavila video u kojemu pleše na Rim Tim Tagi Dim prepoznatljive korake, a na kraju je zamahal i sa čipkastim šalom. “Ovo će biti dobra noć za Baby Lasagnu, predosjećaaaaam i navijaaaaaam iz Osla (gdje pjevaaaaaaaaam u Samfunnssalenu). Go, baby go, do pobjede…”, napisala je Severina uz video, prenosi N1.

VAŽNA INFORMACIJA O GLASANJU VEČERAS!

Europska radiotelevizijska unija (EBU) objavila je jučer redoslijed nastupa u finalu Eurosonga 2024. godine, ali zbog izbacivanja Nizozemca s natjecanja raspored se pomaknuo za jedno mjesto pa će tako Baby Lasagna nastupati 22., ali će se za njega glasati pod brojem 23. Dakle, iako će se svi nastupiti pomaknuti za jedno mjesto, glasanje za vaše favorite se neće promijeniti te će zadržati svoje originalne brojeve, Baby Lasagna nastupit će 22., ali će se za njega glasati pod brojem 23.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...