U Benkovcu se održava 2. Festival poduzetništva Ravnih kotara i Bukovice

Udruženje obrtnika Benkovac  najavljuje održavanje 2. Festivala poduzetništva Ravnih kotara i Bukovice, koji će se održati u subotu, 25. svibnja 2024. godine, na gradskoj šetnici kneza Branimira u Benkovcu.

Festival ima za cilj promovirati poduzetništvo i ojačati lokalnu poslovnu zajednicu, a na festivalu će sudjelovati brojni lokalni poduzetnici koji će imati priliku promovirati svoje proizvode i usluge, povezati se s kolegama i razmijeniti ideje i iskustva.

Sve posjetitelje očekuje bogati program Festivala; ponuda hrane i pića, prezentacija „Benkovačkog koktela“ uz koktel majstora i mnoštvo drugog sadržaja:

  • izložbeni štandovi proizvođača rukotvorina, keramike, nakita, vina, maslinova ulja, smokava, sira i pršuta, razne usluge koje nude Poduzetnici Ravnih kotara i Bukovice
  • radionica modeliranja gline by Helenart Ceramic
  • bogata tombola
  • glazbena podloga od strane Udruge DJ-a -Ritam Benkovac
  • besplatna hrana za posjetitelje

Pozivaju se zainteresirani građani, poduzetnici, potencijalni investitori i mediji da se pridruže te podrže ovu manifestaciju.

Ovaj događaj predstavlja izvrsnu priliku za promociju lokalnog poduzetništva i stvaranje novih poslovnih prilika, navode iz organizacije.

Partneri: Grad Benkovac, Općina Polača, Općina Škabrnja, Općina Zemunik donji, BERA, Benković d.o.o. TZ  Ravni kotari, Poduzetnički Inkubator Krka-Kistanje.

 

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...