U PONEDJELJAK ODLUKA O LICENCI; NK Zagora: “Zadar ima problem, Zagora bi mogla biti sudionik kvalifikacija za 2.NL!”

Hrvatski nogometni klub Zadar u subotu, 25. svibnja s početkom od 17.30 sati na Stanovima dočekuje Uskok iz Klisa – u susretu posljednjeg 30. kola čevrtog ranga natjecanja, 3.NL-jug. Susret će suditi Teo Pavić iz Splita.

Igrači Marina Oršulića kolo prije kraja i matematički su osigurali prvo mjesto – jer imaju četiri boda više od drugoplasirane Zagore iz Unešića. No, naslov prvaka HNK Zadar ne garantira i igranje u kvalifikacijama za viši treći rang, 2.NL – zbog nedostatka licence. Komisija za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) konačnu odluku o licenci – donijet će u ponedjeljak, 27. svibnja.

Nogometni klub Zagora Unešić oglasio se putem svog Facebook profila – na kojem je najavio utakmicu sa Splitom.

[ SPLIT-ZAGORA; Subota, Park mladeži, 17:30 ]
Posljednju utakmicu u prvenstvu Zagora će odigrati u subotu na Parku mladeži protiv Splita, kluba koji u je ne tako davno u Euro natjecanjima igrao na Craven Cottageu protiv Premierligaša Fulhama…a sad je kolo prije kraja osigurao ostanak u 3.NL Jug…isto tako klub koji nam je skupa sa svojim navijačima u zadnjem kolu prošle sezone prvi čestitao na osvojenom naslovu prvaka 3.NL Jug.
Zagora je osigurala drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici sa trenutačno 64 boda, četiri manje od prvaka Zadra kojima i ovom prilikom čestitamo na zasluženo osvojenoj tituli prvaka….ukoliko dobijemo u subotu imat ćemo dva boda više nego sezonu prije kad smo bili prvaci pa i shodno tome ovo drugo mjesto je veliki uspjeh našeg Kluba i nastavak kontinuiteta dobrih rezultata. Naši momci su imali niz od 13 pobjeda što je dokaz velike kvalitete ekipe, jako dobre selekcije i odličnog rada trenera Glavaša.
Zagora je izborila i finale županijskog kupa gdje će u srijedu na Šubićevcu u 18:00 ukrstiti koplja sa Dinarom koja je jučer izbacila favorizirane Vodice.
Isto tako, zbog mogućeg problema Zadra oko (ne)dobivanja licence, zbog imovinsko-pravnih odnosa stadiona Stanovi, Zagora, koja je dobila licencu u prvom krugu, bi vrlo izvjesno mogla biti sudionik kvalifikacija za 2.NL…odluka HNS-a se očekuje u ponedjeljak”, stoji u objavi na Facebook stranici NK Zagora Unešić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...