BIVŠI IGRAČ HNK ZADAR, Igor Banović: “Tragedija je što se ne napravi stadion, uvjeta nema!”

U nedjelju od 18 sati na Stanovima – na rasporedu je uzvratna kvalifikacijska utakmica za popunu trećeg ranga natjecanja, 2.NL, u kojoj se sastaju HNK Zadar i HNK Segesta.

Susret je najavio bivši igrač HNK Zadar, 37-godišnji Igor Banović koji će, također, ovaj put kao navijač, doći na utakmicu.

– Na punim Stanovima bit će to praznik nogometa. Koliko sam uspio čuti, Zadar je u Sisku, pogotovo u drugom poluvremenu, bio bolji. Stvarao je prilike. Nadam se da će Zadar pobijediti i napokon se maknuti iz četvrtog ranga. Postigli su gol u gostima što im je bila i želja, ali moraju biti oprezni kako ne bi primili pogodak, jer bi u tom slučaju zakomplicirali stvari, govori Banović i nastavlja:

– Zadar mora krenuti strpljivo, ali i što prije zabiti zgoditak. Naravno, morat će biti i oprezni, ali mislim da će ih trener dobro pripremiti. Segesta je kvalitetna momčad. U prilog tome govori i njihov rezultat u četvrtom rangu – gdje su uvjerljivo osvojili prvo mjesto s velikom bodovnom prednošću ispred drugoplasiranog, za kraj je poručio:

– Volio bih da Zadar prođe u više rang. Hoće li biti tragedija ako u tome ne uspije? Ne bih želio to komentirati. Tragedija jest što se ne napravi stadion i što ne postoje uvjeti, eto to je tragedija! Ovo drugo će doći kad-tad, zaključuje Banović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...