DANIJEL JUSUP: “Plakao sam kad sam čuo da Lakić odlazi!”

Trener košarkaša Zadra, Danijel Jusup – u razgovoru za mozzartsport.com prilično emotivno je doživio odlazak Arijana Lakića u Partizan.

– Što reći, plakao sam kad sam čuo da odlazi. Fantastičan mladić, izuzetan radnik. Zaslužio je sve što mu se dogodilo. Zaslužio je svojim radom. Trenirao je besprijekorno prethodne dvije sezone, uvijek među prvima na treninzima… Moram reći da mi je drago, da ne bude da samo Hrvati idu u Srbiju kako bi postali bolji igrači, ali sada imamo primjer Srbina koji je došao u Hrvatsku i postao bolji. Drago mi je zbog njega i njegove sjajne obitelji, znam da je pred njim izazovno razdoblje jer nije mala stvar otići u Partizan. Ima velike obaveze i izazove s kojima se sigurno neće lako nositi, ali mislim da će mu biti lijepo. Od njega očekujem strpljenje i veliki rad, želim mu svu sreću.

Opisao je i posljednji susret s playmakerom koji je u Zadru osvojio dva naslova prvaka Hrvatske…

– Nismo puno pričali jer smo malo popili. Slavili smo, ali ja sam nešto osjetio. Kad smo se zagrlili, bio je to pozdrav na rastanku. Stvarno sam osjećao da smo si tada nešto rekli, vjerojatno bismo se rapali od emocija, kazao je Jusup.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...