DAVOR DUJIĆ ‘JAČI I OD VJETRA’: “Crna žena me nagovara da odem u New York!”

U Vukovaru je nedavno održano Prvenstvo Hrvatske u boksu za kadete i mlađe kadete, na kojem su nastupili i članovi Boksačkog kluba Zadra pod vodstvom trenera i predsjednika Kluba – Davora Dujića.

Dva predstavnika BK Zadar u Vukovaru su osvojila zlatne medalje. U kadetskom uzrastu prvaci Hrvatske postali su Bartol Begonja (-37.5 kg) i teškaš Luka Buovac.

– Već sutra odlazimo u Zagreb na sparing mečeve s najboljim hrvatskim boksačima, jer nije sramota izgubiti od najboljeg – ako treba i tri puta u nizu, ali četvrti put kad ga pobijediš si na vrhu! Upravo tako je napredovao je i Ivano Skoblar, a istim načinom rada nastavljam dalje i s ostalim momcima iz BK Zadar, govori na početku Dujić i nastavlja:

– Imam pet-šest boraca koji su pri vrhu hrvatskog boksa u svom uzrastu. Seniori našeg kluba neka treniraju rekreativno jer nisu u potpunosti posvećeni boksu – radi se o Dariju Petriću i Jeri Periću. Posvetio sam se radu s mladima od kojih ću “stvoriti” seniore, ponosno ističe trener i predsjednik BK Zadar te dodaje:

– Priča o zadarskom boksu ide dalje. Kao što sam već i rekao, odlazimo sutra na sparinge u Zagreb – gdje su zakazane pripreme juniorske reprezentacije pred Europsko prvenstvo. Na put kreću kadeti koji su osvojili zlatne medalje – Bartol Begonja i Luka Buovac, ali i mlađi senior Ivano Skoblar, imao je Davor tajanstvenu poruku za kraj:

– Sretan sam što sam vratio BK Zadar na scenu i već postižemo vrhunske rezultate. Jedino me strah – jer uskoro kod mene dolazi jedna crna žena iz New Yorka koja me pokušava nagovoriti da odem u Ameriku. Ako i odem u New York, krećem sa svojim momcima iz BK Zadar u profi boks. Mala šala, ali u svakoj mojoj šali ima i malo istine, zaključio je Dujić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...