HVALEVRIJEDAN PROJEKT Turistička zajednica Grada financirat će vodič za osobe s invaliditetom

I uključenje Turističke zajednice Grada Zadra pokazalo je da je nova direktorica Iva Bencun donijela osvježenje u rad ove gradske ustanove. Naime, TZ se uključila u hvalevrijednu akciju obilježavanje Dana otvorenih vrata Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije.

Osim učešća na konferenciji, TZ će tako svoj udio dati i tiskanjem turističkih vodiča za osobe s invaliditetom u kojemu će biti označene rute za njihovo neometano kretanje te svi sakralni, kulturni, hotelski i ugostiteljski objekti i plaže na području naše županije prilagođene osobama s invaliditetom. Kada bi ovaj vodič mogao biti tiskan i tko će ih financirati, pitali smo direktoricu TZ Grada, Ivu Bencun:

Naša Turistička zajednica vrlo rado će se uključiti u taj projekt te ćemo čak svake godine, u dogovoru s Udrugom tjelesnih invalida u Zadru, detektirati i probleme s kojima se suočavaju kako bismo ih što prije mogli riješiti. Stalno ćemo pratiti njihovu problematiku kako bismo bili što brži i uspješniji u rješavanju tih problema. A što se tiče sredstava, vodič će financirati Turistička zajednica, najavljuje direktorica Bencun.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...