GRAD NA MUCI Dukiću se nije isplatilo što je Enijevog sina vodio u New York, ovaj ih i dalje bojkotira

Odlazak Jakova Meštrovića, sina nezavisnog gradskog vijećnika Enija Meštrovića, na prezentaciju u New York koja se izrodila u aferu, na žalost, nije pomogla HDZ-u da Meštrovića privoli na glasovanje za proračun. Naprotiv, situacija je sve teža jer sedam dana uoči prijelomne sjednice Gradskog vijeća, u Gradu doznajemo kako još uvijek nemaju Meštrovićevu podršku.

Poručio im je to i Enio zadnjim pismom u kojemu izvršnoj vlasti poručuje: “Proračun: Odma. Čin obranimo ovo malo grada što nam je ostalo kroz nove uvjete Postornog plana”.

Ima još ulja u svići. Gorimo. Ne dam nikom da mi palamudi o ratu ko ga nije prova. Ne dam i zaboli me … ko što misli o lokalnoj politici a da je nije prova. Ko je mislija, osjeća, tija i moga, obranija je ovu zemlju. Ko je, osjeća, tija i moga, prova je nešto prominiti u gradu Zadru. Lome se moji ljudi manirima dostojnih bivše države. Teško će to ići. Ima nešto većeg iznad privatnih interesa. Svim suborcima hvala jučer i danas, poručuje Meštrović HDZ-u.

Iz ovoga je priopćenja jasno da Grad neće tako lako dobiti njegovu ruku na sjednici 25. lipnja, kao što ne uspijevaju sve ovo vrijeme još od listopada prošle godine kada su Dukić i tadašnji direktor Turističke zajednice Mario Paleka njegova sina odveli na onu famoznu prezentaciju na Manhattan.

Moj sin je profesionalni kuhar, šef kuhinje već šest godina. Pozvan je od glavnog kuhara restorana Foša, ne od Dukića. Vjerojatno nešto vridi kad će prezentirati gastronomiju grada Zadra u Delmonicu. U biti pitajte njega, svoj je čovik, ima 26 godina, oženjen, kazao nam je tada Meštrović.

I u pravu je jer je i Grad krivo mislio kako će im ovaj potez pomoći, a tjedan dana do sjednice Gradskog vijeća, oni su još uvijek bez dogovora s oporbenim vijećnicima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...