HBO najavio snimanje još jednog prednastavka Igre prijestolja, evo što je poznato

Nekoliko dana nakon premijere druge sezone serije Zmajeva kuća (House of the Dragon), iz HBO-a su najavili snimanje novog prednastavka svjetski popularne serije Igra prijestolja (Game of Thrones), čija se radnja temelji na romanima pisca Georgea R. R. Martina, piše Index.hr.

Kako prenosi Deadline, naziv novog prednastavka glasi A Knight of the Seven Kingdoms. Radnja je smještena stoljeće prije događaja u Igri prijestolja i prati mladog, naivnog, ali hrabrog viteza Ser Duncana The Talla i njegovog štitonošu Egga dok zajedno lutaju Westerosom.

Trenutni službeni sinopsis glasi: “Smještena u doba kada loza Targaryena još uvijek drži Željezno prijestolje, a sjećanje na posljednjeg zmaja nije potpuno nestalo iz sjećanja, velike sudbine, moćni neprijatelji i opasni podvizi čekaju ove nevjerojatne prijatelje”, prenosi Empire. Vijest o novoj seriji iz HBO-a podijelili su i na društvenim mrežama, na oduševljenje mnogih obožavatelja rada Georgea R. R. Martina.

Ovaj prednastavak temelji se na noveli The Hedge Knight, prvoj iz Martinovih priča o Dunku i Eggu. Snimanje bi trebalo uskoro početi u Belfastu, iako trenutno nije poznato kada je očekivana premijera na Maxu.

Glavni scenaristi su George R. R. Martin i Ira Parker, koji su pisali scenarij i za Zmajevu kuću. Zasad je poznato da će u prednastavku glumiti Peter Claffey kao Ser Duncan The Tall i Dexter Sol Ansell kao Egg. U seriji će im se pridružiti i Finn Bennett, Bertie Carvel, Tanzyn Crawford, Daniel Ings i Sam Spurell, prenosi Deadline.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...