HNK ZADAR; BRUNO SKOBLAR: “Nitko ne zna što daju i uzimaju vlasnici iz Australije, nema više partizana!”

Utakmicu između Hrvatske i Albanije – na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj – koja počinje u 15 sati, najavio je Bruno Skoblar, 78-godišnji bivši nogometaš Zadra i francuskog Aix-en-Provencea.

– Moramo se postaviti ozbiljno, ne bude li tako imat ćemo problema. Odmah od prve minute trebamo “zagristi” i ne dati im “disati”,  jer bi nam mogli dati gol. Nema danas loših reprezentacija, svi igraju nogomet, govori na početku Bruno i nastavlja:

– Jedini problem jest Brozović koji igra u Saudijskoj Arabiji – u ligi koja je gluma. Modrić je u godinama, ali ima znanje. Da bi mogao odigrati na zadovoljavajućoj razini – suigrači mu moraju trčati. Zlatka Dalića na klupi drži rezultat, da ga nema odavno bi ga smijenili. Imamo igrače koji su spori, pored nas su Španjolci prolazili kao na mlazni pogon, neizbježno pitanje bilo je i ispadanje HNK Zadar od Segeste, u kvalifikacijama za više treći rang, 2.NL:

Zadar je bio puno bolji, ali što to vrijedi kada prilike nisu realizirali – a penali su lutrija. Nadam se da će biti bolje, ali bude li i dalje ovako – onda žali Bože. Teško ćemo gledati opet Prvu ligu – dok ne stvorimo uvjete. Pogledajte samo Šibenik koji će graditi novi stadion. U Zadru se uvijek puno priča, a realizira se – tko zna kada. Potreban je nogometni kamp i novi stadion, ali i ljudi koji će uložiti u sve to. Nitko ne zna ni što daju, ni što uzimaju – novi vlasnici iz Australije, za kraj je poručio:

– Moramo se približiti Hrvatskom nogometnom savezu, uz to i tražiti sponzore. Nitko ti ništa neće dati, ako se sam ne izboriš – više nema partizana i onoga “druže Tito mi ti se kunemo”, zaključuje Skoblar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...