KK ZADAR U PH TEK U ZAVRŠNICI? HKS: “Obavijestit ćemo javnost, prikupljamo informacije!”

Sportski direktor KK Zadar, Denis Pleslić prije nekoliko dana je istaknuo – kako je jedan od uvjeta da bi KK Zadar mogao igrati FIBA Ligu prvaka – da se Klub priključi hrvatskom prvenstvu tek u samoj završnici.

Prema Hrvatskom košarkaškom savezu (HKS) – poslali smo upit o tome – ima li izgleda da se KK Zadar priključi FAVBET Premijer ligi u završnici domaćeg prvenstva.

Vrlo brzo smo dobili i odgovor HKS-a, kojeg prenosimo u cijelosti:

“Prošlog utorka, 11. lipnja 2024. u prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza održan je sastanak sa svim predstavnicima klubova FAVBET Premijer lige, a među ostalima bili su prisutni i direktor KK Zadar Edi Nadarević i tajnica Vana Dundov. Uz izvještaj o protekloj sezoni, razgovaralo se i o različitim modelima natjecanja za sezonu 2024/25, kao i o opcijama međunarodnih natjecanja. Trenutačno prikupljamo povratne informacije od klubova, a kada zaprimimo sva očitovanja, obavijestit ćemo širu košarkašku javnost o tome kako će izgledati sezona 2024/25 FAVBET Premijer lige, čime će ujedno biti odgovoreno i na sva Vaša pitanja” – stoji u odgovoru HKS-a.

Možemo li si se nadati – kako će HKS napokon progledati i početi razmišljati u korist klubova, ostaje za vidjeti…

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...