MATE LUKIĆ:”Meštrović grad drži blokiran. Udruge, kultura, braniteljske udruge, škole, vrtići, igrališta… Sve stoji radi njega

Mate Lukić, zadarski gradski vijećnik HSP-a i predsjednik županijskog ogranka, reagirao je facebook objavom na nedavni javni istup vijećnika Enia Meštrovića.

U FB stuatusu Lukić tvrdi kako Meštrović drži grad blokiran mjesecima, napominjući kako: “Udruge, kultura, razvitak grada, braniteljske udruge, škole, vrtići, igrališta..itd. Sve stoji radi njega. Uskoro bi 120 miliona eura moglo propasti u nepovrat…”…

Facebook objavu prenosimo u cijelosti:

“Ovaj tip koji sebe naziva Konj. Drži grad blokiran mjesecima. Svi vi koji me zovete i plačete mi za pomoć obratite se njemu! Udruge, kultura, razvitak grada, braniteljske udruge, škole, vrtići, igrališta..itd. Sve stoji radi njega. Uskoro bi 120 miliona € moglo propasti u nepovrat radi njega. Nedavno sam javno pozvao sve njegove vjećnike da mu se odupru. Jedna žena se usudila i sad je proziva da se prodala. Žena je stala uz narod koji pati dok on ispija pive u Blabora.

Mjesec dana je bio u KK Zadru zamalo ga je uništio, ali je iskadrovirao svoje kadrove bez srama. Nije se libio ni nazvat mene osobno da treba nekoga zaposliti. Ali on je poštenjačina kud bi on. Zadar pati i jeca!

Sve ostale svoje zastupnike drži taocima svoje ludosti. Tužno je da i oni sve ovo znaju a nemaju hrabrosti reći NE! Enio to nisu tvoji vijećnici nego vijećnici naroda. Pusti ih da sami misle glavama.

Nisi zajašio u Sabor, ni u EU parlament. Uskoro ćeš ostati samo jedna crna mrlja u povijesti grada starog 3000 godina. Skupa sa svim kukavicama koji te se plaše. Zadar je preživio fašiste, komuniste, Mlećane, Austro-Ugare preživit će i jednog Konja!”- poručio je Mate Lukić  u objavi putem svog profila na društvenim mrežama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...