Netflixova nova serija je toliko dobra da gledatelji već traže drugu sezonu

Britanska serija Supacell, koja je na Netflix stigla 27. lipnja, već je postala veliki hit. Prema podacima statističke stranice FlixPatrol, Supacell je trenutno najgledanija serija na Netflixu diljem svijeta, što znači da je s trona svrgnula popularni Bridgerton, prenosi Index.hr.

Britanska znanstvenofantastična serija trenutno se nalazi na trećem mjestu ljestvice gledanosti u Hrvatskoj. Ispred nje su španjolska serija Gangs of Galicia i dokumentarna serija Worst Roommate Ever.

Što je Supacell?

Supacell je kreirao britanski glazbenik, scenarist i redatelj Andrew Onwubolu, poznatiji kao Rapman. Serija ima samo šest epizoda koje su režirali Onwubolu i Sebastian Thiel.

Superherojska znanstvenofantastična serija prati grupicu običnih ljudi iz južnog Londona koji jednog dana iznenada razviju superherojske moći. Jedina stvar koja ih povezuje je njihova boja kože.

Protagonist priče je Michael, koji dobije moć kretanja kroz prostor i vrijeme. Michael (Tosin Cole) je jednostavan čovjek koji želi živjeti mirnim životom sa svojom ljubavi iz djetinjstva, Dionne (Adelayo Adedayo).

Osim Michaela, moći su dobili sitni kriminalac Tazer (Josh Tedeku), koji može postati nevidljiv; medicinska sestra Sabrina (Nadine Mills), koja je dobila moć telekineze; diler Rodney (Calvin Demba), koji može trčati brzo; i samohrani otac Andre (Eric Kofi-Abrefa), koji ima nadljudsku snagu.

Budući da Michael može vidjeti djeliće budućnosti, on mora udružiti ostale pojedince sa superherojskim moćima kako bi zaustavili strašnu tragediju. Svi likovi istodobno se bore s egzistencijalnom krizom zbog svojih novih moći.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...