OBAD PORUČIO NADAREVIĆU: “Što si očekivao?”

Ivica Obad (67), bivši košarkaš Zadra – uvijek je prisutan na svakoj utakmici KK Zadar. Jedan je od rijetkih veterana kluba – koji dolazi na utakmice momčadi Danijela Jusupa.

– Rekao sam Nadareviću: ‘što si očekivao?’. Odgovorio mi je: ‘znam, sad vidim da je tu puno briga i problema’. A ja njemu: ‘to će ti biti svaki dan, sve više i više, ništa novo,’ kazao je na početku Obad – što je poručio novom direktoru kluba Ediju Nadareviću, pa nastavio:

– Bilo je za očekivati da će Lakić otići. Ako je imao želju, zašto mu to ne omogućiti – jer pošteno je odradio svoj dio posla. No, bude li u Partizanu sjedio na klupi – ne znam hoće li moći sve izdržati, ali svakako je stekao samopouzdanje igrajući u Zadru, novo pojačanje jest Mate Kalajžić, o kojem veteran kluba kaže:

– Na poziciji playmakera trenutno nemamo bolje rješenje. Moramo se i ispod koša pojačati. Ne znam što misli Danijel Jusup, ali nedostaje nam jedan dobar centar, Luka Božić pred odlaskom je iz kluba:

– Sigurno želi napraviti iskorak više u karijeri, ali priliku koju je dobio u Zadru –  teško da će negdje drugdje imati. Zadar mu je dao puno, a on Zadru još i više, zaključuje Obad.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...