ODGOVOR SINOVČIĆA Ako zbog mene plaćaju zaštitara, poručujem da bespotrebno troše novac!

Nakon objave u nekim medijima da je HNK Zadar uoči nedjeljne utakmice postavio zaštitara na ulazu u klupske prostorije i to, navodno, zbog toga kako Reno Sinovčić čija je tvrtka vlasnik dijela stadionske infrastrukture, ne bi mogao do svoje imovine, upitali smo samog Sinovčića:

Što se tu uopće događa, jeste li davali neke naznake da ćete nekoga ili nešto spriječiti…?

Bože sačuvaj! Pa ja sam zbog ljubavi prema nogometu doživio kalvariju, završio u zatvoru… Čitavog sebe sam dao u zadarski nogomet, ništa za sebe uzeo, a dao sve što sam imao i mogao. Bilo bi krajnje licemjerno od mene da ja sad zaustavljam ili pravim bilo kakav problem zadarskom nogometu, i to na dan utakmice…

Znači, tvrdite da niste davali nikakve naznake da ćete kroz ulazni dio doći do svlačionica koje vam pripadaju – kako piše jedan portal?

Ma čujte, ni sada ni prije osam mjeseci kada sam postao vlanik tih prostora, nikakav security me ne bi mogao spriječiti da ja dođem do svoga vlasništva. U ovoj državi, srećom, pravo vlasništva vam jamči zakon, a ne neki klub ili neki političar. Meni su na silu uzeta dva stana, zgrada koji su bili i jesu u mom vlasništvu. Ja jako dobro znam kako izgleda kada vam ti netko učini.

Vratimo se konkretno na temu: Jeste li imali namjeru u nedjelju dolaziti u svoje prostorije, ili davali neke naznake u tom smislu?

Nisam ni sekunde pomislio tako nešto, a kamoli da bih to učinio? Pa što bih ja time dobio i kakvu bi poruku time poslao? Ja živim i volim nogomet, ne od danas do sutra, nego cijeli život. Iskreno želim da klub sad u nedjelju prođe kvalifikacije i uđe u viši rang, ne pada mi napamet da im ja na tome putu pravim bilo kakve prepreke ili budem opterećenje. Možda bi neki pojedinci htjeli takav scenarij, ali moram ih razočarati u tom naumu. Tako nešto nije mi palo napamet ni jučer, ni danas, niti će sutra. Uostalom, ja sam i do sada u ovih osam mjeseci mogao poduzeti zakonske mjere u zaštiti svoga vlasništva, ali nisam. Ne moram ja čekati neku utakmicu da bih dokazivao svoje vlasništvo. Ja želim da se zadarski nogomet razvija, da uspije…

Kako onda komentirate činjenicu da su ipak tamo postavili „security“? Koliko znamo nikad prije tamo nije postavljen zaštitar. Zašto sada jeste?

Ja to uopće ne znam. Stvarno ne znam, to trebate njih pitati. To je sasvim bespotrebno, ali ako imaju novaca da plaćaju security, neka ga stave. Ako su ga tamo navodno stavili zbog mene, mogu samo reći da bacaju pare bespotrebno. Zbog mene ne moraju angažirati nikakav security. Želim dečkima puno uspjeha u nedjelju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...