Plenković otkrio o čemu je razgovarao s Dalićem nakon utakmice s Albancima

Premijer Andrej Plenković bio je na utakmici europskog prvenstva između Hrvatske i Albanije (2:2), a odmah nakon nje susreo se s izbornikom.

“Mala dekoncentracija na kraju i završilo je 2:2. Vidjeli smo se s izbornikom Zlatkom Dalićem i ohrabrili njega i ekipu. Igra se do kraja, do zadnje minute. Prema tome, nakon poraza i neriješenog, vrijeme je za pobjedu”, rekao je Plenković pa otkrio o čemu je još s izbornikom:

“Krivo mu je što nije završilo 2:1, ali to je sport, događa se.”

Iako je zaljubljenik u košarku, voli gledati sve sportove…

“Imati tri velika odličja u posljednjih pet ili šest godina… to su fascinantni uspjesi. Ta europska prvenstva nam očito malo manje leže, to je očito postalo pravilo. Igra se još u ponedjeljak i učiniti sve za prolaz, a onda je sve otvoreno. Ne bi bilo prvi put da oni koji su bili lošiji u grupi na kraju budu među najboljima.”

Nije čuo da Zoran Milanović ide na utakmicu Vladinim avionom, ali da će biti sam u njemu. Također, zbog obaveza nije stigao gledati prvu utakmicu, no u ovoj je uživao. Pohvalio je atmosferu. Ujedno, nije vodio obitelj na utakmicu.

“Nisam, imali smo puno posla ujutro i odmah nakon smo išli na utakmicu, a sad idemo natrag. Ne idem ni na Italiju, nema se vremena. Ohrabrujem izbornika, kapetana i sve dečke, igra se do posljednje minute. Kao Vlada ćemo nastaviti promovirati sport, sve ih volimo”, izjavio je premijer, prenosi N1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...