POTPREDSJEDNIK NO KK ZADAR Jukić: “Društvena mreža X nije vjerodostojna!”

Kao što smo jučer pisali, direktor KK Zadar Edi Nadarević, u razgovoru nam je potvrdio kako nije točno da se Klub očitovao Hrvatskom košarkaškom savezu (HKS) za trokružni sustav natjecanja, nego za dvokružni – te da se KK Zadar uključi u drugom dijelu FAVBET Premijer lige.

Malo kasnije – putem svog X profila oglasio se zadarski ljubitelj košarke Tomislav Horvat, koji je javno izašao s dokumentima za koje tvrdi kako su vjerodostojni –  tvrdi kako se iz njih vidi da se KK Zadar odlučio za trokružni sustav natjecanja.

Tko sad govori istinu? Pitanje za milijunaša..

Potpredsjednik Nadzornog odbora KK Zadar, Zdenko Jukić – na strani je Edija Nadarevića, kojem u potpunosti vjeruje.

– Edi Nadarević je dobio podršku Nadzornog odbora, i u svoje osobno ime govorim – vjerujem mu sto posto! Zato što je podržao stav koji odgovara KK Zadar, odgovorio je Jukić i što misli o dokumentima koji su procurili na društvenoj mreži X:

– Meni taj X nije vjerodostojan. X je isto kao i Wikipedia jer svatko može napisati ono što misli. X jest kao i Facebook – na kojem i ja mogu napisati bilo što, pa da imam i sto dokumenata – to je sve irelevantno. Vidim da se i po Facebooku svašta piše, ali to je demokracija. Neka ljudi nastave pisati na X-u jer to je njihovo pravo. Na koji način je Horvat došao do dokumenta? Pa je li na njima piše stroga tajna?, odgovorio je Jukić.

Koliko sam upoznat – Nadarević je zastupao interese KK Zadar maksimalno koliko je mogao. Oko svega ovoga nema skandala i sve je nekako napuhano. KK Zadar bi odgovarao dvokružni sustav natjecanja te da se priključimo pred kraj prvenstva – kao što je bilo nekada. KK Zadar je iznio svoj stav, a HKS, u kojem je većina, svoj stav. Mi ćemo poštovati ono što većina bude izglasala, i tu nema puno filozofije. Što ćemo ići prijetiti nekome da nećemo igrati? Postoji i druga opcija, a ona jest da ne igramo, ali to ne dolazi u obzir. Poštujemo odluke HKS-a jer smo legalisti, predsjednik NO opet se osvrnuo na Nadarevića:

– Nadzorni odbor stoji iza Nadarevića bezrezervno! Čovjek se trudi u potpunosti, treba mu dati sto dana mira – kako bi posložio stvari. Direktor odrađuje lavovski dio posla oko sponzora, nekoliko njih uspio je i vratiti i na dobrom je tragu – samo ga treba podržati, dotaknuo se i klupskog proračuna:

– Donesen je okvirni proračun za novu sezonu, prijedlog jest da on bude oko 900 tisuća eura. Unutar toga iznosa sportski direktor i trener slagat će roster, za kraj nije zaboravio ni plaće:

– Koliko sam upoznat – plaće ne kasne. Ako i kasne, to je nekoliko dana. Što se tiče povišica plaće igračima i treneru – o tome odlučuju direktor i sportski direktor, ali u konačnici odluku donosi direktor, zaključuje Jukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...