HUMANITARNA AKCIJA POMOĆI OBITELJI IZ ŠKABRNJE Hrvatska udruga za pomoć žrtvama nasilja, djeci i siromašnima uspješno provela i okončala obnovu kuće obitelji Matijević

Obaviješteni smo da je akcija za obitelj gospođe Andrijane Matijević iz Škabrnje, pokraj Zadra, uspješno završila 01.07.2024. Kuća je obnovljena u cijelosti.
Akcija je trajala od 08.09.2023 do 01.07.2024. Gospođi Andrijani Matijević na računu je ostalo još dovoljno novca za dovršetak unutarnjih radova. Ako se na kraju unutarnje obnove pokaže da postoji višak, gđa. Matijević donirat će onima kojima je potrebno, po preporuci župnika i Zavoda za socijalni rad. – Uspjeli smo sve riješiti zahvaljujući vama, dobrim osobama i medijima. Hvala svima od srca, rekla je gospođa Andrijana Matijević koja je, zajedno s djecom, presretna je što napokon imaju novi dom.
– Djeca imaju sve potrebno: od laptopa, sve za školu, odjeću i obuću i sve što im treba. Andrijana Matijević napokon može krenuti na liječenje, a unutarnji radovi još traju, za što su sredstva osigurana i nalaze se na njezinom računu.
– Hvala župniku don Ivanu Rončeviću, hvala Općini Škabrnja, hvala generalu Anti Gotovini, hvala medijima, hvala Robertu Žuniću predsjedniku Udruge, hvala hrvatskim braniteljima i svima koji su podržali ovu akciju. Pomoć više neće biti potrebna. Akcija je službeno uspješno završena i bankovni račun je zatvoren.
Bez Roberta Žunića, predsjednika Hrvatske Udruge za pomoć žrtvama nasilja, djeci i siromašnima, ne bismo dobili novoobnovljen dom, napominje Andrijana Matijević.

Sada je kuća u cijelosti obnovljena i osigurana su sredstva za liječenje i daljnje školovanje moje djece. Osigurani su i kućanski aparati i sve što je potrebno. Robert Žunić predsjednik Udruge dovozio nam je hranu, higijenu, financijska sredstva i bio stalno na raspolaganju i u svakodnevnom kontaktu s nama. Ja sam presretna i zahvalna prvo Robertu Žuniću, predsjedniku Hrvatske Udruge za pomoć žrtvama nasilja, djeci i siromašnima, koji nam je omogućio cjelokupnu unutarnju i vanjsku obnovu kuće i bio nam stalno na raspolaganju, kao i svima vama dobrim osobama koji ste nam pomogli. Robert Žunić uvijek je bio s nama i uz nas, pobrinuo se za financijska sredstva, materijal, dogovore s tvrtkama i sve što je potrebno i sada je sve napokon završeno: kuća je obnovljena u cijelosti i moja djeca napokon imaju normalne uvjete življenja i lijepu kuću, izjavila je gospođa Andrijana Matijević. I još iskreno nadodala:

– Hvala župniku don Ivanu Rončeviću, hvala Općini Škabrnja, hvala generalu Anti Gotovini, hvala medijima, hvala Robertu Žuniću predsjedniku Udruge, hvala hrvatskim braniteljima i svima koji su podržali ovu akciju.
Pomoć više neće biti potrebna: akcija je službeno uspješno završena, a bankovni račun je zatvoren.
Sve ovo potaknula je Hrvatska udruga za pomoć žrtvama nasilja, djeci i siromašnima.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...