Službeni spot Elkana Floride premijerno prikazan na CMC TV, u spotu sudjeluje i HGSS

U četvrtak, 4. srpnja u 12:00 na CMC TV i na službenom YT kanalu Croatie Records premijerno je prikazan spot za pjesmu „Ajte Kući” novog zadarskog glazbenog projekta Elkan Florida.

Spot je režirao Renato Babić, čiji „LIQUID CAT STUDIO” je zaslužan i za kompletnu produkciju.

Debitantska pjesma projekta „Ajte kući” izašla je prije tri tjedna pod etiketom izdavačke kuće Croatia Records i pokupila dobre kritike. Trenutno se nalazi i na Top listama HR Zadar i Radija Makarska Rivijera.

„Ajte kući” je prvi najavni singl projekta Elkan Florida i  na humorističan način skreće pažnju na određene probleme i opasnosti hrvatskog turizma od kojega svi živimo.

U nekoliko scena  u spotu pojavljuje se i  Hrvatska gorska služba spašavanja kako bi dodatno upozorili da se na planine ne ide nepripremljen i  bez adekvatne opreme .

Projekt Elkan Florida nastao je potpuno spontano. Renato Babić i Zvonko Ćoso nekad akteri poznatog zadarskog benda Postolar Tripper  (gitarist i menadžer) sjeli su sa mladim zadarskim kantautorom Elkanom Petrovom na nekoliko pića, i u toku razgovora o glazbi i autorstvu i pristupu glazbi shvatili da svih troje imaju poprilično  zajedničke stavove i razmišljanja, kao i određene autorske stvari koje stoje u ladicama.

Odlučili su ugodno druženje nastaviti i preseliti u  Renatov studio, a za proljeće 2025 g. najavljen je I cijeli album.

Projekt Elkan Florida možete pratiti na:

www.facebook.com/elkanflorida

www.instagram.com/elkanflorida

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...