Oglasili se putem Facebooka

Obitelj Milda demantirala dolazak u nedjelju

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Obitelj Milda oglasila se priopćenjem na Facebooku, demantirajući najavljeni dolazak u Zadar, koji su mediji najavili za ovu nedjelju. Naime, iako oporavak male Stephanie ide prema planu, ona se neće vratiti u Zadar sve dok dr. Frim ne procjeni kako je spremna za putovanje do Hrvatske.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

 

Pozdrav svima,

s obzirom da je nastalo krivo informiranje putem medija koji nisu provjerili cinjenice i najavili Stephanien povratak za nedjelju moramo reagirati i reci kako te informacije nisu tocne. Stephanie se oporavlja prema planu, no kako je dr. Frim i prije najavljivao da je nece pustiti kuci dokle god ne procijeni da je Stephanie spremna na taj zahtjevan put, povratak je odgodjen do daljnjeg. Postoperativni oporavak od ACM-a je dugotrajan i zahtjevan, lijecnik je pocetkom ovog tjedna Stephanie propisao dodatnu terapiju koju mora obaviti u Americi te zakazao kontrolu za kraj prosinca. S obzirom na novonastalo stanje mama Anita i Stephanie ostaju u Chicagu do daljnjeg, a u Hrvatsku ce se vratiti tek kada dr. Frim to odobri. Inace Stephanie je dobro i svakodnevno hoda na fizikalnu terapiju koju ce prema lijecnickoj preporuci obaviti u Chicagu koliko god bude potrebno s obzirom da je njen lijecnicki tim zeli imati pod kontrolom do potpunog oporavka.

Sto se tice najavljenog otvaranja zaklade ista je i dalje u planu, ali ovih trenutaka ne mozemo nista jos konkretno potvrditi s obzirom da su ukupni troksovi lijecenja jos uvijek nepoznati i o istoj cemo moci raspravljati tek po povratku u Hrvatsku kada se vidi koliko ce novaca ostati s obzirom da svaki daljnji boravak na lijecenju u Chicagu povecava i troskove. Ispitali smo i temelje oko osnivanja institucija poput zaklada te ovog trenutka mozemo samo reci da sve ovisi o iznosu viska novca i najvise o pravnim propisima Republike Hrvatske i odobrenju Centra za socijalnu skrb koji je dao rjesenje iskljucivo za namjenu lijecenja, te ce taj postupak zahtijevati dodatne poslove s pravne strane, ali kako je ovo prica za buducnost, ovog trena je najvazniji Stephanien konacan oporavak i sto skoriji povratak kuci sto joj u ime svioh organizatora kampanje “Samo zelim biti zdrava” od srca zelimo.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar