situacija napetija nego ikad

Lacić zbog prijetnji prijavio Badurinu i Lisicu?

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Iako se na prvi mah stječe dojam kako se situacija u zadarskoj Adriji primirila, stanje u toj riboprerađivačkoj tvrtki napetije je nego ikada. Ugovor o zakupu koji su Miodrag Lacić, vlasnik Adrije d.d. te Neven Badurina i Jadranko Lisica kao suvlasnici Adrija Zadar 1 d.o.o. tvrtke potpisali prije nekoliko mjeseci službeno je raskinut 17. prosinca prošle godine, upravo kako je to Lacić i najavljivao tvrdeći da dvojac Badurina – Lisica nije ispoštovao baš ništa iz potpisanog ugovora, piše Zadarski list.

Ma kakav raskid ugovora?! Oni su to predložili, ali mi nismo prihvatili. Sve obveze smo podmirili i nema tu što ni policija, niti sud odlučivati, kratko je prokomentirao Badurina kazavši da je na sastanku u banci te da stoga ne može obrazlagati stav uširoko.

Poslovne razmirice između Miodraga Lacića s jedne te Nevena Badurine i Jadranka Lisice s druge strane kulminirale su nakon što su dvojica suvlasnika Adrija Zadar 1 zaprimili dokumentaciju o raskidu ugovora o zakupu Adrije pa su, kako smo doznali, “pale” i ozbiljne prijetnje smrću.

Još 2. siječnja zaprimili smo prijavu da su 50-godišnjak i 43-godišnjak prijetili 48-godišnjaku. S njima su obavljeni razgovori, nakon čega je državnom odvjetništvu proslijeđeno posebno izvješće, potvrdio nam je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar