Gulan: “Vratili smo samo 2,5 milijuna kuna od duga prethodne vlasti!”

Na predizbornom skupu HDZ-a i koalicijskih partnera u Galovcu uvodno je pozdravio nazočne i obratio se predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Galovac Vicko Burčul ističući kako je HDZ na pravom putu i ide dalje sa svojim kvalitetnim programom.

Nazočnima se obratio i kandidat za načelnika Općine Galovac, Marin Gulan koji je istaknuo teška vremena u kojima je prije tri godine zatekao Općinu. – Od kada smo na vlasti vratili smo samo 2,5 milijuna kuna od zatečenog duga prethodne vlasti, kazao je Gulan.  U međuvremenu napravljeno je dosta uključujući i povrat većeg dijela općinskog duga što je od izuzetnog značaja za ovoj kraj. Otvorene su nove službene općinske prostorije, otvoren je poštanski ured u Galovcu, uređeno je groblje, osnovan je DVD i nabavljeno vatrogasno vozilo, napravljeni poljski i protupožarni putovi te je općina uvrštena u petogodišnji plan Državne geodetske uprave za novu katastarsku izmjeru.

Predstavljen je novi tim ljudi sa općinske liste HDZ-a i koalicijskih partnera za područje Općine Galovac, uz kandidata za načelnika Marina Gulana predstavljen je njegov zamjenik Ante Raspović. Program ove općinske liste nastavit će brinuti o boljitku ove općine i razvoju prateći geslo: Dobar prema dobrom, pravedan prema lošemu, rekao je Gulan.

Marin Gulan, Stipe Zrilić, HDZ, Galovac

 

Stipe Zrilić: HDZ je svugdje najozbiljnija politička opcija

Nazočnim Galovčanima se obratio i župan Zrilić pozdravljajući ih u ime svih članova sa županijske liste HDZ-a i koalicijskih partnera ističući važnost trenutka u kojem se nalazi Zadarska županija i Hrvatska.

Čuvajte našu županiju, jer ukidanje naše županije, kako u Vladi RH najavljuju, bi nam onemogućilo odlučivanje o vlastitoj budućnosti i razvoju. Zadarska županija će nastaviti raditi edukacije poljoprivrednika i voditelja OPG-ova da bi bili uspješni u svom poslu jer su važna i organizacijska znanja da bi mogli konkurirati na velikom tržištu EU. Sve svoje aktivnosti treba staviti u funkciju razvoja i boljeg življenja ovog kraja. Glasujte za županijsku i općinsku listu HDZ-a i koalicijskih partnera jer smo mi najozbiljnija politička snaga u Hrvatskoj, rekao je župan Zrilić.

 

Fotogaleriju ovog okupljanja možete pogledati na ovoj poveznici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...