LEA JE OSVOJILA PRVO MJESTO! Lea Matek iz 1.c ŠPUD-a Zadar slavila u Osijeku na nacionalnom crtačkom natjecanju srednjoškolaca!

Ponosni smo i sretni, i sigurni smo kako je pred njom još puno umjetničkih pobjeda, jer Lea ima vanserijski talent, ali i veliku ljubav i ogromnu volju za crtanje… Savršeni spoj! Bravo!!!- nisu danas u FB objavi krili radost i ponos u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar.

Lea Matek iz 1. C razreda- o njoj se radi- a ako kojim čudom niste čuli za nju, čut ćete, jer u pitanju je izuzetan likovni talent- sudjelovala je u petak sa svojom razrednicom i nastavnicom crtanja u natjecanju iz crtanja za učenike srednjih škola umjetničkog programa, koje se održalo u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, organizatoru nadmetanja.

-Još jednom čestitamo našoj Lei i njenoj razrednici prof. Dunji Dopuđ, kao i ostalim učenicima koji su se natjecali! Hvala organizatorima i vidimo se opet! – poručili su umjetnicima iz ŠPUD-a.

Lein crtež u grafičkoj modelaciji proglašen je najuspješnijim na školskom natjecanju, a u drugom krugu natjecanja okušala se u portretu u ugljenu! Na fotografijama u našoj galeriji možete vidjeti samo mali dio onog što Lea Matek crta u svoje slobodno vrijeme! A petnaest joj je godina tek! Bilo da su joj inspiracija prijatelji iz škole, pjevači, glumci, svjetska djela povijesti umjetnosti… nema toga što Lea ne može nacrtati kad naumi!

-Veselimo se vidjeti što će nam ova mlada, talentirana i marljiva umjetnica još pokazati i sretni smo što je – naša! Bravo, Lea! Možda nekog inspiriraš da počne crtati! Lea ima toliko likovnih materijala, rijetko kad netko tko je toliko talentiran, tako puno crta! Savršen spoj: talentiranosti, upornosti i rada! I još je i skromna… -dodali su o darovitoj učenici iz Nazorova perivoja. Bravo Lea! (PL)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...