Izvan funkcije Benkovac – Šopot, usporeno kroz Sukošan

Idete na put, a ne znate točno na kojoj dionici županijskih cesta bi moglo biti problema u vidu dugih zastoja, zbog kopanja, prekopavanja, bušenja, asfaltiranja…

Kako bi izbjegli nepotrebnu i neželjenu nervozu, evo nekoliko informacija:

Krenuli su radovi na izgradnji KB instalacija TS ‘Dječji dom’ u Sv. Filipu i Jakovu do TS ‘Sv. Petar Istok’ u Svetom Petru, čije se završetak očekuje 23.prosinca. U međuvremenu promet dionicom Turanj-Sv. Petar privremeno se regulira postavljenim semaforima.

Radovi na razminiravanju cestovnog pojasa privremeno su za sav promet zatvorili državnu cesta D422, na dionici Zračna luka Zemunik – ulaz u Zrakoplovnu vojnu bazu Zemunik.

Taj ‘režim’ ostaje ‘na snazi’ od 11. do 21. prosinca., svakodnevno između 8 i 16 sati. Nakon isteka svakog punog sata, radovi se obustavljaju u trajanju 15 minuta a za to vrijeme promet se ipak propušta, i to preko nadzornog punkta.

Na Jadranskoj magistrali (D8) u Sukošanu se zbog radova vozi jednim trakom usporeno, a od listopada do ožujka zbog radova se otežano vozi i magistralom između Pakoštana i Draga.

Također, ‘izvan funkcije’ trenutno je i državna cesta D27 Benkovac-Šopot, zbog ranije planiranih i neodgodivih radova. Promet se sa čvora Benkovac, na autocesti A1, preusmjerava na čvor Zadar istok u Zemuniku Gornjem, dok teretna vozila na relaciji Šibenik-Benkovac voze obilazno: D8-Zadar-D424-čvor Tromilja-Škabrnja-Benkovac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...