Stigla nadogradnja za BlackBerry

Najnovija nadogradnja za BlackBerry OS počela je stizati na BB smartphone kako je i najavljeno 28. siječnja.

Uz ranije najavljene mogućnosti novi BlackBerry OS 10.2.1. donosi duže trajanje baterije koja na Z30 modelu sada može izdržati do 25 sati prije nego bude potrebno telefon priključiti na punjač. Kako bi vam uštedio pokoju kunu BB je ugradio i nove alate za upravljanje roamingom i podatkovnim prometom. Promjene nisu zaobišle ni brzi izbornik za podešavanja koji sada možete prilagoditi svojim potrebama.

Zaključani zaslon je postao pametniji pa od sada omogućava i odgovaranje na pristigle poruke, a Photo Password opcijom bi trebali brže otključavati vaš smartphone. Novost je i Offline Browser Reading Mode, putem kojeg možete trenutne internetske stranice spremiti i kasnije pročitati dok niste spojeni na Internet. Vlasnici BlackBerry Z30, Q10 i Q5 telefona, konačno od sada mogu koristiti ugrađeni FM Radio bez potrebe da pritom budu spojeni na jednu od mreža.

Korisnici koji su već isprobali ovu nadogradnju navode da je omogućena direktna instalacija Android aplikacija, te da isprobani Intagram radi dobro, dok je s druge strane primjećeno da Google aplikacije poput Gmaila i Chromea ne rade baš zadovoljavajuće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...