Vodimo te na unplugged koncert Parnog valjka

Nakon niza velikih koncerata u regiji, jedan od najznačajnijih hrvatskih bendova izrazio je želju da se predstavi zadarskoj publici “bez struje”, pa će tako nastupiti 31. siječnja u Arsenalu.

Repertoar koji najbolje zvuči u akustičnoj postavi intimnog prostora bit će nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. Na repertoaru će se naći veliki hitovi iz Valjkove bogate diskografije u novom ruhu kao i pjesme s albuma “Stvarno, nestvarno”.

Program od preko dva sata pružit će publici priliku uživanja u kultnim baladama ovog legendarnog benda, izvedenim na akustičnim gitarama, perkusijama i gudačkim instrumentima, a sve uz vokal nezamjenjivog Akija Rahimovskog.

Od 1975. godine do danas Parni valjak objavio je preko 20 studijskih i live albuma, dobitnici su čak 15 Porina, a koncertno su jedan od najaktivnijih hrvatskih bendova.

 

Antena te vodi na koncert Parnog valjka u Arsenalu

Sve što trebate kako bi osvojili jednu od dvije ulaznica za zadarski koncert Parnog valjka je “lajkati” ovu fotografiju na našoj Facebook stranici i imati malo sreće. Izvlačenje dobitnika održat će se 29. siječnja a objavljeni će biti na portalu i Facebook stranici Antene Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...