I sama potvrdila vijest: Završila glumačka karijera Angeline Jolie

Angelina Jolie potvrdila je da je njezina glumačka karijera gotova te da će se u potpunosti posvetiti pisanju i režiranju.

Lijepa oskarovka priznala je da nikad nije voljela biti ispred kamera, kao i to da je puno sretnija kao redateljica i scenaristica, piše Telegraph.

Svoju je odluku javno obznanila tijekom australske promocije novog filma ‘Unbroken’ koji je režirala. Još početkom ove godine dala je naslutiti da će joj uloga u filmu o Kleopatri biti zadnja u karijeri.

U intervjuu u časopisu DuJour Angelina je rekla: ‘Nikad se nisam osjećala ugodno kao glumica, nisam voljela biti ispred kamere. Nisam čak ni mislila da mogu režirati, ali nadam se da ću moći i dalje to raditi jer dok radim taj posao sam najsretnija.’

Na pitanje namjerava li u potpunosti odustati od glumačke karijere, Angelina je odgovorila: ‘Apsolutno.’

Lijepa je glumica za sporednu ulogu u filmu ‘Prekinuta mladost’ 2000. osvojila Oscara, a redateljski debi imala je 2007. dokumentarnim filmom ‘A Place in Time’. Igrani redateljski prvijenac bio joj je ‘U zemlji krvi i meda’ o ratu na području Bosne i Hercegovine.

Nedavno je završila snimanje filma ‘By The Sea’ sa suprugom Bradom Pittom, u kojem ujedno i glumi, a potpisuje se također kao scenaristica i redateljica. Nedavno je potpisala ugovor za režiranje ‘Africe’, priče o kenijskom političaru Richardu Leakeyju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...