Marko Pupić Bakrač pristupio udruzi Promijenimo Hrvatsku: “HDZ i SDP doveli su zemlju do uništenja, jedino rješenje je objedinjavanje treće opcije na političkoj sceni!”

U svom priopćenju za medije, gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač najavio je svoj novi angažman na hrvatskoj političkoj sceni u sklopu udruge Promijenimo Hrvatsku. Na poziv prof.dr.sc. Ivana Lovrinovića pristupio je navedenoj udruzi čiji je osnovni cilj i zadatak da djeluje kao kohezivni faktor u objedinjavanju treće opcije na političkoj sceni.

– U ovih 20 godina od završetka rata političke elite prvenstveno HDZ i SDP dovele su zemlju do uništenja. To potvrđuje i posljednje izvješće europske komisije koje nam predviđa skori bankrot ukoliko korjenito ne promijenimo način upravljanja kako državom tako jedinicama lokalne samouprave i javnim tvrtkama. Sasvim je jasno da korjenite promijene u društvu nisu u stanju provesti dosadašnje političke elite. Probleme ne mogu riješiti oni koji su ih producirali. Stoga kako bi se izvukli iz gliba u koji smo dospjeli potrebna je mobilizacija i objedinjavanje svih preostalih zdravih snaga u društvu.

Svojim angažmanom u okviru udruge Promijenimo Hrvatsku pokušat ću pridonijeti ostvarenju tih ciljeva. No, bez obzira na taj moj angažman primarna borba i dalje ostaje na detoniziranju kriminalno-političko-klijentelističkog sustava u Zadru koji guši ovaj grad,onemogućuje mu da oslobodi sve svoje potencijale i ostvari puni prosperitet. To je moja, naša životna bitka, istaknuo je Pupić Bakrač.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...