Novi politički angažman gradskog vijećnika

Marko Pupić Bakrač pristupio udruzi Promijenimo Hrvatsku: “HDZ i SDP doveli su zemlju do uništenja, jedino rješenje je objedinjavanje treće opcije na političkoj sceni!”

Antena Zadar / Zara PIX
Tamni način

U svom priopćenju za medije, gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač najavio je svoj novi angažman na hrvatskoj političkoj sceni u sklopu udruge Promijenimo Hrvatsku. Na poziv prof.dr.sc. Ivana Lovrinovića pristupio je navedenoj udruzi čiji je osnovni cilj i zadatak da djeluje kao kohezivni faktor u objedinjavanju treće opcije na političkoj sceni.

– U ovih 20 godina od završetka rata političke elite prvenstveno HDZ i SDP dovele su zemlju do uništenja. To potvrđuje i posljednje izvješće europske komisije koje nam predviđa skori bankrot ukoliko korjenito ne promijenimo način upravljanja kako državom tako jedinicama lokalne samouprave i javnim tvrtkama. Sasvim je jasno da korjenite promijene u društvu nisu u stanju provesti dosadašnje političke elite. Probleme ne mogu riješiti oni koji su ih producirali. Stoga kako bi se izvukli iz gliba u koji smo dospjeli potrebna je mobilizacija i objedinjavanje svih preostalih zdravih snaga u društvu.

Svojim angažmanom u okviru udruge Promijenimo Hrvatsku pokušat ću pridonijeti ostvarenju tih ciljeva. No, bez obzira na taj moj angažman primarna borba i dalje ostaje na detoniziranju kriminalno-političko-klijentelističkog sustava u Zadru koji guši ovaj grad,onemogućuje mu da oslobodi sve svoje potencijale i ostvari puni prosperitet. To je moja, naša životna bitka, istaknuo je Pupić Bakrač.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar