Glumačka radionica “Backstage” na jesen otvara vrata svim teatroljubcima

Volite kazalište? Htjeli biste se okušati u glumi? Onda je glumačka radionica “Backstage” prava stvar za vas.

“Backstage” kazališta Besa glumačka je radionica koju je osnovala i koju vodi Mia Zara Burčul, diplomirana glumica Australske akademije dramske umjetnosti (AADA-e), a upisi u nju otvoreni su svima koji gaje ljubav i znatiželju prema kazališnom svijetu.

Glumačka ekipa Backstagea je do sada snimila dva filma, dvije reklame te izvela dvije predstave, a sve to u samo godinu dana postojanja. Trenutno s jednom predstavom Backstage trenutno gostuje na ljetnim kazališnim festivalima.

Mia Zara Burčul je član glumačkog ansambla Second Skin Theatre-a u Londonu, glumački mentor radionice Backstage i dio mentorske ekipe BESA kazališnog kampa na Visu, tako da je kvalitetno mentorstvo zagarantirano.

Prijave za radionicu koja kreće ove jeseni možete poslati na e-mail: backstageradionica@gmail.com


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...