PROROČANSTVO "ČAROBNJAKA"

Pisac bestselera: “Zemlju će uskoro uništiti golemi komet skriven u oblaku meteora!”

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Graham Hancock, autor knjige ‘Fingerprints of the Gods’ prodane u tri milijuna primjeraka, tvrdi da će Zemlju uskoro uništiti golemi komet. Udar golemog kometa, jači od detonacije svog nuklearnog oružja na Zemlji, mogao bi s lica planete izbrisati ljudski rod, piše Mirror a prenosi Dnevnik.

Nova knjiga citira teoriju dva znanstvenika koji govore o velikom kometu skrivenom u oblaku meteora koji se kreće prema Zemlji.

U Hancockovoj novoj knjizi, autor tvrdi da postoje proročanska upozorenja koja su ostavile pojedine izumrle civilizacije koje naziva ‘čarobnjacima’. Proročanstva su, kaže ostavili u artefaktima kao što su oni iz arheološkog lokaliteta u Turskoj – Gobekli Tepe, a u tim artefaktima, prema njegovim riječima, stoji kako će komet uskoro udariti u Zemlju.

‘Ti su nam čarobnjaci ostavili poruku – ne metaforičku, duhovnu poruku, već izravno i hitno upozorenje. Ono što se dogodilo prije, može se dogoditi ponovno, ono što je uništilo njihov svijet može uništiti i naš. U sljedećih 20 godina, Zemlja se suočava s katastrofom tisuću puta gorom od detonacije cjelokupnog nuklearnog oružja na planeti – sudar s ostacima kometa dovoljno velikog da okonča sav život koji znamo.

Zemlja prolazi kroz meteorsku struju, s kojom ako se sudarimo, postoji najveća opasnost za čovječanstvo’, rekao je Hancock.

Dodaje da astrofizičar Victor Clube i astronom Bill Napier vjeruju da se u oblaku meteora nalazi raskomadan golemi komet koji je udario Zemlju prije 12.800 godina.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar