“Domoljubna” se družila s građanima po MO-ima: “Kukuriku Vlada želi od Zadra napraviti ispostavu”

Danas su kandidati HDZ-a i Domoljubne koalicije IX. Izborne jedinice, Božidar Kalmeta, Josip Bilaver i Rudolf Dvorski obišli su zadarske mjesne odbore Plovaniju, Maslinu, Brodaricu, Bokanjac i Novi Bokanjac družili se s građanima te im predstavili program pobjedničke Domoljubne koalicije “5+ Hrvatska”.

Građanima su predstavljeni i zadarski kandidati za sabor koji bi naš grad trebali predstavljati u njegovom novom sazivu.

Susret na Plovaniji započeo je minutom šutnje i paljenjem svijeće ispred spomen ploče poginulim braniteljima Domovinskog rata nakon čega se Kalmeta obratio okupljenom narodu.

Plovanijci su uvijek bili na pravoj strani i vjerujem da ćete biti i u buduće. Uvjeren sam kako i sami znate koliko je važno izaći na izbore 8. studenog i zaokružiti listu Domoljubne koalicije na čelu s HDZ i ne dopustiti još jednu prevaru na koju smo nasjeli prije četiri godine, kazao je Kalmeta.

Gradonačelnik je kazao kako je svjestan problema Plovanije, prije svega onog vezanog uz sustav odvodnje, ali rekao je kako taj projekt nije moguće ostvariti bez niza drugih projekata, objasnivši to na sljedeći način.

No, projekti postoje i da je bilo obzira i brige ove Vlade oni bi, kao što se to nekad radilo doznačili iz Hrvatskih voda sredstva gradu kako bi grad mogao brže graditi i razvijati sekundarnu kanalizacijsku mrežu. Isto tako, da je bilo sluha te Vlade onda bi danas u Gaženici radilo 2000 ljudi , a ne možda 100 koliko ih radi danas.

Mi se ovdje često nalazimo s vama u različitim prilikama, dragi prijatelji i razgovaramo o vašim problemima za razliku od lokalnih zadarskih SDP-ovaca. Kad su zadnji put bili kod vas ovdje i pitali vas kad će igralište, bućalište, odvodnja, upitao je građane na Plovaniji, Brodarici, Meladi, Bokanjcu… – Nisu i neće. Dolaze ovdje samo pred izbore s jedinim programom, a taj je da nas blate. Onda nakon izbora odu u Zagreb i nikad ih više tu nema. Mi se u gradu mučimo i radimo., ali bez Vlade i javnih poduzeća koja hoće pomagati Zadar i ovu županije neće biti razvoja koji zaslužujemo, naglasio je Kalmeta i pozvao građane da ne dozvole da Zadar postane ispostava Splita i Rijeke i nego da ostane središte regije kakvo je bilo i do sad.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...