Ugljansko-pašmanske mažoretkinje pozivaju da im se pridružite

Mažoretkinje otoka Ugljana i Pašmana pozivaju djevojčice i djevojke od pete do 18. godine da se upišu u udrugu, koja ove godine slavi desetu godinu postojanja.

Iza otočnih mažoretkinja su brojni nastupi kako na različitim manifestacijama, tako i na natjecanjima. Ove godine natjecale su se na državnom prvenstvu u Zagrebu i osvojile brončane medalje, a Bernarda Klarin iz Preka u seniorskoj neformaciji zauzela je drugo mjesto, formacija sedmo mjesto, te se plasirale na Europsko prvenstvo na kojemu su izborile sedmo mjesto.

Mažoretkinje otoka Ugljana i Pašmana intenzivno treniraju cijelu godinu, a posebno se na pomoći i podršci zahvaljuju Općini Preko te općinama Kali i Pašman.  Hrvatski mažoret savez dodijelio je Mažoretkinjama otoka Ugljana i Pašmana za 2016. godinu brončani status te su tako stekle pravo da se nazivaju Brončanim mažoretkinjama.

Predsjednica udruge i voditeljica je Željka Vitlov, a pomoćna trenerica Bermarda Klarin. Sve informacije oko upisa mogu se dobiti na tel.  091 593 96 77.

Fotogaleriju pogledajte na portalu Naši školji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...