Veterani vojne policije gnjevni: “Otvoren je lov na hrvatske branitelje!”

Predsjednik Zajednice udruga veterana vojne policije domovinskog rata RH Josip Adžić poslao je gnjevan dopis u vezi uhićenja pripadnika HVO-a u Orašju te optužnicama protiv hrvatskih branitelja koje priprema Bosna i Hercegovina protiv brojnih naših istaknutih boraca, među ostalim i generala Ante Gotovine. Adžić proziva prije svega hrvatske vlasti za nebrigu kako za branitelje tako i za sve druge građane, a više možete pročitati u nastavku.

Još jedna pljuska Hrvatskom narodu u RH i u BiH al ovaj put ne u režiji predstavnika jedne udruge već od najviših predstavnika vlasti u RH.

¨Nismo znali…!¨….“Nešto smo znali…načuli smo..!!¨…¨Sve smo znali..!¨ često čujemo iz usta najviših predstavnika vlasti u RH a i brojnih novinara koji posljednjih dana pune stupce udarnim novinskim natpisima i to u krupnom planu na naslovnicama vodećih novinskih i hrvatskih TV kuća povodom uhićenja 10 pripadnika HVO 106.brigade i pripadnika vojne policije u općini Orašje.

Od stoljeća sedmog pa do današnjih dana nikad nije bilo veće nebrige hrvatskih vlasti za njene građane u domovini i izvan nje koliko u zadnjih godina od okončanja domovinskog rata.Hrvatski narod se prikazuje kao jedini koji je činio zločine nad svim ostalim narodima na ovim prostorima a sadašnja i prijašnje vlade nisu ništa činile po tom pitanju da se skine ljaga s hrvatskog naroda kao zločinačkog.Oslobađanjem generala Ante Gotovine i Mladena Markača iz Haga u kojem su proveli desetljeće nedužnog robijanja, vlasti RH stavile su točku na ¨i¨ vjerojatno misleći da je oslobađanjem sve rečeno i da je tu priči kraj.

Priča za hrvatske branitelje u domovini i izvan nje tek zapravo počinje,točnije rečeno ,otvoren je lov na hrvatske branitelje koji su branili i obranili svoj dom i samo su zato krivi….Krivi jer nisu ostavili kosti na bojišnici…jer su se vratili živi al vidno drugačiji svojim domovima…istina ne svi,jer domovina,vjera i čast se brani krvlju a nastavili smo živjeti s krvnicima s kojima smo se do jučer gledali preko nišana.A ti krvnici žedni hrvatske krvi kad već nisu uspjeli u naumu pokoriti i porobiti hrvatski narod,nastavljaju svoj tihi al učinkoviti rat ovaj put ne nožem,žicom i tenkovima već perom i to jako učinkovito.

Duboko i sa žaljenjem osuđujemo i izražavamo svoje ogorčenje aktivnostima SIPE BiH na području općine Orašje.

Vrijeme je da se probudimo i da počnemo živjeti san svakog Hrvata….u miru i bez straha od napada onih koji su nas napadali i koji nas i danas napadaju.GDJE SU HRVATSKA PERA!?…GDJE SU HRVATSKE OPTUŽNICE ZA RATNE ZLOČINE POČINJENE NAD HRVATIMA!?ŠTO RADI NAŠE PRAVOSUĐE I INE INSTITUCIJE PO PITANJU ZAŠTITE ONIH ZBOG KOJIH DANAS UŽIVAJU SLOBODU I MIR!?

PREDSJEDNIK ZAJEDNICE UDRUGA VETERANA
VOJNE POLICIJE DOMOVINSKOG RATA RH
JOSIP ADŽIĆ


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...