Oprez: Izbjegavajte plažu na Puntamici, pronađena je hrpa narkomanskog pribora!

Kao da već nije imala dovoljno problema, Puntamiku je snašao još jedan – naša čitateljica pronašla je posred plaže na punti hrpu infektivnog otpada, iskorištenih narkomanskih šprica i drugog pribora među kamenjem plaže.

– Dragi moji, ne znam kako pomoći da nam djeca ne nastradaju, pa se obraćam vama. Možda možete proslijediti slike s naše prelijepe plaže Puntamika gdje idem sa svojom djecom često, a danima već tamo stoji opasnost za njih, pa tako i ostale bezbrižne šetače, piše nam čitateljica i prilaže slike opasnosti.

Nemar Grada Zadra za Puntamiku ovime je doživio svoj vrhunac kada su građani primorani sami brinuti kako za čistoću, tako i sigurnost svoje četvrti, ne samo radi sebe, već i radi svoje djece, rekreativaca i brojnih turista. O situaciji na Puntamici, već smo nekoliko puta pisali – pročitajte ovdje primjerice o nebrizi Turističke zajednice, a na ovoj poveznici o stanju u koje je dovedena plaža Borik zbog izostanka ikakve razine nadzora nad plažom kojoj Zadrani bez plaćanja ne smiju prići.

Narkomane ne krivimo, pa i nama samima, ne samo Puntamičanima već i drugim žiteljima Zadra, dođe da se drogiramo kad plaćamo poreze, prireze i ostalo, a gradske vlasti nije briga za osnovne probleme koji se događaju van strogog centra.

Za kraj samo informacija – ako pronađete infektivni otpad, svakako se odmah javite udruzi Porat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...