Marijan pokazao pravo lice i zgadio se Dubravki: “Ispao je go*no od čovjeka, to je neka muška bolest”

Bili smo svjedocima već nekoliko velikih svađa između Marijana i Dubravke u Big Brother kući, ali ova ju je posebno pogodila.

“To je prenisko, izrigat ću se”, rekla je Dubravka nakon što je čula Marijanove i Antonijeve komentare u jacuzziju. Naime, dvojac je komentirao mlađeg supruga Vinkovčanke, Darijana, koji ima državljanstavo Bosne i Hercegovine. Bojan se također priključio raspravi, upitavši Antonija je li znao da ih Duda čuje, što je on negirao, donosi Net.hr.

“Max, eto vidiš koliko si jadan. Što si rekao maloprije, da me oženio zbog državljanstva?”, upitala je. “Tko zna, moguće”, uzvratio je Marijan. “Baš si jadan, zato i nemaš nikoga!”, poručila mu je Duda, uvijek britka na jeziku. Posebno ju je razbjesnila činjenica da je svom bivšem BB suprugu ovu informaciju rekla u povjerenju, a sada će je on “pričati po kući”. Duda se zabrinula da će se njezin suprug naljutiti kada sve vidi na televiziji. 46-godišnjakinja je uvjerena da joj ovime Marijan vraća jer ga nije htjela poljubiti u nedavnom zadatku. “Njega da ljubim onakvog, pored svog muža?”, zaključila je.

Na Big Brotherovo pitanje tko ju je naljutio, 46-godišnja Duda nije štedjela na riječima. „Max je ispričao ružne stvari. Bez obzira na svađe, mislila sam da smo ‘frendovi’. Počeo je pričati takve stvari i to sam sve čula jer on nije vidio. Oni su bili u jaccuzziju, a ja iza i jednostavno ne mogu vjerovati“, započela je Duda Bigiju i zaključila da Marijan pati od kompleksa manje vrijednosti.

Dudu je povrijedilo što je njezin bivši BB suprug Marijan pričao stanarima da se njezin mlađi suprug Darijan oženio zbog papira i novca. „Ispao je govno od čovjeka! Zgadio mi se maksimalno!“, zaključila je Duda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...