Objavljen Nacrt prijedloga Zakona o otocima; Otočni sabor: “Rok za javno savjetovanje je prekratak, produžite ga!”

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je danas putem sustava eSavjetovanje nacrt prijedloga Zakona o otocima.

Rok za javno savjetovanje definiran je do 26. lipnja, što je svega 16 dana, pa su iz Otočnog sabora uputili priopćenje kako će tražiti od resornog ministarstva produljenje roka.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti…

Drage otočanke i dragi otočani izašao je u javnost Nacrt prijedloga Zakona o otocima.

Nacrt prijedloga Zakona o otocima je izašao na eSavjetovanje koje traje do 23.06.2018. Moramo odmah u startu reagirati i reći da je kratak rok od 16 dana za ovako važan dokument. Otočni sabor će tražiti produženje roka javnog savjetovanja za još 15 dana, tako da savjetovanje traje do 7.07.2018. Moramo omogućiti svakom otočaninu da se očituje o ovom prijedlogu Zakona o otocima.
Drage otočanke, dragi otočani veliki posao je pred nama jer ne smijemo dozvoliti diskriminaciju i moramo tražiti izjednačavanje života na otoku s kopnom.

Prijedlog nacrta zakona dostupan je na ovoj poveznici.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...