15 dana prije brutalnog premlaćivanja 18-godišnjakinje, Daruvarac je u kafić donio bombu da bi je zastrašio!

Nakon istrage Općinskog državnog odvjetništva u Zadru koja je trajala nešto više od mjesec dana, ovo je odvjetništvo podignulo optužnicu protiv 31-godišnjeg Darka Kovačevića Daruvarca i to zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke.

Optužnicom se, dakle, tereti za nanošenje teških tjelesnih ozljeda ali i prijetnju.

Tek je po objavi priopćenja iz DORH-a u javnost izašla strašna činjenica da je Daruvarac svega 15 dana prije nego li je brutalno premlatio 18-godišnjakinju istoj u jednom zadarskom kafiću prijetio – ručnom bombom!

Prijetio joj je, kako navodi DORH, da će završiti u zatvoru no po izlasku iz njega da će ubiti i nju i njenu obitelj.

Priopćenje DORH-a prenosimo u cijelosti;

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podiglo je optužnicu protiv 31-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja kaznenog djela protiv života i tijela teškom tjelesnom ozljedom iz čl. 118. st. 1. Kaznenog zakona i kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom iz čl. 139. st. 2. u vezi st. 1. KZ-a. (31. 7. 2018.) Okrivljenika se tereti da je 28. svibnja 2018., nakon što je u jedan ugostiteljski objekt u Zadru donio ručnu bombu, u cilju da ustraši 18-godišnju oštećenicu, zaprijetio joj da ako ga prijavi policiji da će biti u zatvoru ali kad izađe da će ubiti nju i njenu obitelj, što je kod oštećenice izazvalo strah i uznemirenost, navodi DORH.

Tereti ga se da je 13. lipnja 2018. oko 21,00 sat, kad je oštećenica došla u ugostiteljski objekt, udario ju rukom u potiljak i za njom otišao u toalet optužujući je za varanje, te u namjeri da je teško tjelesno ozlijedi, počeo je udarati šakama po glavi, a kad je ona pobjegla u drugi toalet, ušao je za njom i udarao je šakama u glavu, a potom je uhvatio rukama za glavu i nekoliko puta njenom glavom udario o umivaonik. Oštećenica je potom pobjegla u ugostiteljski objekt, a okrivljenik je, tereti ga se, u dva navrata uhvatio oštećenicu za kosu i bacio na pod te ju više puta udario nogom u tijelo i glavu nanijevši joj teške tjelesne ozljede. U optužnici je Općinskom sudu u Zadru predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (čl. 123. st. 1. toč. 3. Zakona o kaznenom postupku), stoji u priopćenju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...