lijepe riječi

Boris Rogoznica o supruzi Doris: “Nikada je nitko nije čuo da kuka i žali se na bilo što”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Lijepa Zadranka, koja se na kratko pozdravila s poslovnim obavezama, dane provodi s obitelji, a najviše pažnje trenutno zahtjeva malena Gita koju je cijela obitelj jedva dočekala.

Svega toga svjestan je i njezin suprug, glazbenik Boris Rogoznica koji nije štedio lijepe riječi za Doris na Instagramu.

‘Ovo je Doris Pinčić Rogoznica. Pored majčinskih obaveza nad tromjesečnim djetetom, danas je bila na sastanku na kojem je dogovorila novi posao, nakon toga išla u banku da riješi nakupljenu papirologiju te potom na još jedan sastanak u Av Mall i nabavku hrane. Kada je došla doma posvetila se obitelji, uspavala Gitu i sada sprema 10 kg raznih pita koje će ujutro nositi na Narodni radio da počasti svoje kolege koje dugo nije vidjela.

Nikada je nitko nije čuo da kuka i žali se na bilo što. Nitko nikada! Neću reći ‘budi kao Doris’ to je već kliše. Reći ću sljedeće ‘budi i ti zvijezda u svojoj obitelji”, napisao je ponosni Boris Rogoznica ispod fotografija na kojima njegova supruga priprema slastice u kuhinji, prenosi Tportal.

‘Svaka ti čast na ovako divnim pohvalama za tvoju suprugu. Malo je takvih kao ti’, samo je jedan od komentara upućenih Borisu koji je svojom objavom i javnim hvaljenjem supruge oduševio mnoge.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar