Miru naglo pozlilo, završio na pregledima i hitno mora u bolnicu; Nenadana drama u showu

Nakon vaganja u kojem nitko od parova nije ispao, kandidati pričaju o Josipi i Biserki, koje uporno tvrde da su najlošiji par i stalno se pripremaju da će ispasti. Drugi kandidati komentiraju da su najjači par Nina i Luka te Petar i Marijo.

Pred kandidatima je novi trening, koji vodi Sanja, a u kojem neće nužno morati raditi u parovima, što su neki kandidati, poput Marija, jedva dočekali. Miro ima problema s koljenima, a liječnici su mu rekli i da ima problema sa zgrušavanjem krvi zbog čega će morati prilagoditi treninge.

Pomfrit podigao prašinu

Sanja je zgrožena kada sazna da kandidati u kući rade pomfrit. Miro nije htio izdati tko su osobe koje su radile pomfrit mada kaže da osobno ne vidi problem u tome da ga se ponekad pojede. S druge strane, Josipa i Biserka i dalje tvrde da su najlošiji par, a pravdaju se činjenicom da su žene, što je posebno uzrujalo Sanju, koja im donosi njihove torbe sa stvarima naglašavajući im da su očito fokusirane na odlazak doma, a ne na treninge i mršavljenje. No Biba ne odustaje od svog mišljenja da kao žena nema puno šanse za gubitak kilograma.

Petru se sprema posebno iznenađenje. S trenericom Sanjom odlazi u nepoznato ni ne sluteći što ga čeka. Njegov iznenadni dolazak na probu svog benda izaziva pravo oduševljenje i kod Petra, ali i kod članova benda, piše Net.hr.

Dodatno iznenađenje bilo je kad su se u dvorani pridružili i ostali kandidati kao gosti na koncertu.

Miru pozlilo, mora u bolnicu

Nakon reda zabave, vrijeme je za još jedan mali izazov. Miro se ne osjeća najbolje, ima nizak tlak pa mora otići u bolnicu kako bi se provjerilo što mu je.

Zadatak je da na nosilo stave dvije loptice i prenose ih do kutija te kroz rupu ubace lopticu u kutiju. Pobjednici su oni koji uspiju prenijeti najviše loptica. Prvi su zadatak završili Marko i Alen, ali su uspjeli donijeti samo 13 od ukupno 16 loptica jer su im tri pale na pod. Marijo i Petar su prenijeli 15 loptica, baš kao i Nina i Luka te Biserka i Josipa, Domagoj i Irena. Ta četiri para idu u ‘pripetavanje’, ali će sada umjesto dvije loptice nositi četiri te ako budu dva para s istim rezultatom, pobjednici su oni koji brže odrade zadatak. Najspretniji su bili Irena i Domagoj koji su tako osvojili pola kilograma prednosti na vaganju.

Neočekivani član

Kandidati moraju odraditi trening, a odrađuju ga svi osim Mira, koji je i dalje na liječničkim pregledima. Mlinarić je pripremio trening za Marka i Alena te Biserku i Josipu s ciljem da motivira djevojke i pokaže im da se ne mogu pravdati time što su žene.

A kandidati su dobili i novu stanarku – Mario i Sanja pronašli su macu koju su odveli veterinaru, a nakon što je ustanovljeno da je s njom sve u redu, ali da joj treba zaštita, postala je nova stanarka u kući.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...