Cormier odgovorio Miočiću i pokazao koliko ga zapravo cijeni!

Stipe Miočić je jedan od prvih UFC boraca koji su prokomentirali novi doping skandal UFC-ove zvijezde Jona Jonesa. Doduše, Stipe je u svom stilu napisao tek jednu jedinu kratku rečenicu koja nije direktna, ali dovoljno govori i sve objašnjava.

“Ja sam uvijek čist, ja treniram i pijem Modelo”, napisao je Stipe kao odgovor na Cormierov “tvit” koji je glasio:

“Ponovno je bio pozitivan na doping testu!”

A iako dvojac u posljednje vrijeme nije u posebno dobrim odnosima, aktualni prvak u teškoj kategoriji je odlučio ovaj put pokazati koliko cijeni američko-hrvatskog teškaša, piše FightSite.

I Stipe Miočić prokomentirao novi Jonesov doping skandal

Naime, DC je odgovorio na Stipin komentar sa znakovitom rečenicom u kojoj potvrđuje da je svjestan poštenja i korektnosti svog rivala. Ili preciznije – jasno mu je da Miočić nikada ne koristi nedopuštena sredstva!

“Znam da jesi i zato je bio veliki gušt graditi našu međusobnu borbu. Ako ćemo ponovno ukrstiti rukavice, bit će ponovno isto”, napisao mu je Cormier.

Iako Cormier u svom odgovoru govori o revanšu s “Vatrogascem”, posljednjih mjeseci konstantno odbija takvu mogućnost. Razlog je naravno meč protiv Brocka Lesnara kojem se nada u prvoj polovici 2019. godine. Dvoboj je to koji bi mu donio ogroman novac i osigurao mu sigurnu financijsku budućnost kako bi mogao mirno otići u mirovinu.

U međuvremenu je odradio meč protiv Derricka Lewisa na UFC-u 230 koji je vrlo lako pobijedio i tako obranio titulu u teškoj kategoriji. Miočić, s druge strane, i dalje čeka svoju priliku. Očito ne želi prihvatiti niti jedan drugi meč osim revanša s Danielom Cormierom. S obzirom na dominaciju koju je prikazao posljednih godina na tronu teške divizije, na to ima potpuno pravo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...