veliko priznanje

Cormier odgovorio Miočiću i pokazao koliko ga zapravo cijeni!

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Stipe Miočić je jedan od prvih UFC boraca koji su prokomentirali novi doping skandal UFC-ove zvijezde Jona Jonesa. Doduše, Stipe je u svom stilu napisao tek jednu jedinu kratku rečenicu koja nije direktna, ali dovoljno govori i sve objašnjava.

“Ja sam uvijek čist, ja treniram i pijem Modelo”, napisao je Stipe kao odgovor na Cormierov “tvit” koji je glasio:

“Ponovno je bio pozitivan na doping testu!”

A iako dvojac u posljednje vrijeme nije u posebno dobrim odnosima, aktualni prvak u teškoj kategoriji je odlučio ovaj put pokazati koliko cijeni američko-hrvatskog teškaša, piše FightSite.

I Stipe Miočić prokomentirao novi Jonesov doping skandal

Naime, DC je odgovorio na Stipin komentar sa znakovitom rečenicom u kojoj potvrđuje da je svjestan poštenja i korektnosti svog rivala. Ili preciznije – jasno mu je da Miočić nikada ne koristi nedopuštena sredstva!

“Znam da jesi i zato je bio veliki gušt graditi našu međusobnu borbu. Ako ćemo ponovno ukrstiti rukavice, bit će ponovno isto”, napisao mu je Cormier.

Iako Cormier u svom odgovoru govori o revanšu s “Vatrogascem”, posljednjih mjeseci konstantno odbija takvu mogućnost. Razlog je naravno meč protiv Brocka Lesnara kojem se nada u prvoj polovici 2019. godine. Dvoboj je to koji bi mu donio ogroman novac i osigurao mu sigurnu financijsku budućnost kako bi mogao mirno otići u mirovinu.

U međuvremenu je odradio meč protiv Derricka Lewisa na UFC-u 230 koji je vrlo lako pobijedio i tako obranio titulu u teškoj kategoriji. Miočić, s druge strane, i dalje čeka svoju priliku. Očito ne želi prihvatiti niti jedan drugi meč osim revanša s Danielom Cormierom. S obzirom na dominaciju koju je prikazao posljednih godina na tronu teške divizije, na to ima potpuno pravo.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar