Supertata ujedinio Zadar; Ivica od svog Josipa nikad neće odustati, a sada pomaže i drugima

Josip je prikovan za krevet od rođenja, s hrpom dijagnoza. Nekoliko puta gledao je smrti u oči, ali nikad se nije predao.

U ožujku ove godine Grdovići su dobili najbolju moguću vijest. Joso je dobio novi, bolji i adekvatniji dom, pa se iz zadarske bolnice preselio u onu u Bistri gdje se nalazi bolnica za djecu s kroničnim bolestima.

No ni 300 km udaljen novi Josin dom nije prepreka da ga njegovi roditelji viđaju. Svaki, baš svaki vikend Ivica je u Bistri. Upoznao je divne ljude koji brinu o njegovu Josi, ali znao je da mora učiniti još. Zato je s Marjanom Ikić iz udruge Srce zadarsko organizirao humanitarnu akciju za svoga Josu i njegove prijatelje iz Bistre.

U samo dva sata kombi vozača Josipa Smoljana, koji se bez razmišljanja priključio akciji, bio je pun i spreman za polazak prema Bistri, a spreman je bio i Ivica.

”Meni to uopće nije teško. Dokle ćemo tako? Pa, dok jedan od nas dva ne odustane. Tako smo se ja i Joža dogovorili, a ovi drugi neka se prilagode Grdoviću. Moji znaju da na mene ne mogu računati ni jednu subotu ili nedjelju”, kaže Josin tata Ivica.

On je superjunak, ”supertata”, frajer, faca kojem ništa nije teško, za njega nema prepreka, donosi dnevnik.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...