Za teško bolesnog Josipa Grdovića i njegove prijatelje sakupljamo hranu i higijenske potrepštine

Nakon puno boli i neprospavanih noći Ivica i Jagoda Grdović iz Zadra uspjeli su izboriti da njihov 18-godišnji sin Josip, koji od rođenja ima cerebralnu paralizu i niz teških stanja zbog kojih je prikovan za bolnički krevet već tri godine, dobije mjesto u Specijalnoj bolnici u Gornjoj Bistri.

Sjetimo, ovaj Zadranin s teškom sudbinom rođen je kao zdrava beba. Nažalost, u bolnici je dobio sepsu i od tada traje agonija.

Napokon mu je je dodijeljen adekvatan smještaj, no to ne znači da Josip ne treba našu pomoć.

Humani ljudi iz našeg grada okupili su se u građansku inicijativu i pozivaju sve dobre volje i srca da se odazovu akciji.

Idemo na novu akciju. Srce Zadarsko za Josu i prijatelje! Naime, Josip Grdović se nalazi u bolnici u Gornjoj Bistri, kao i njegovi prijatelji među kojima ima još malih Zadrana. To je bolnica koja ima pacijente od tri mjeseca do 46 godina. Ako netko nije upoznat sa situacijom može pogledati na YouTubeu. Skupljanje hrane i higijene će se održati dana 23. rujna (ponediljak) ispred Kauflanda (kod 5 nebodera) od 17 do 19 sati. Tamo će vas čekati naš Majos Zadar, kojem se ovim putem zahvaljujemo što nas uvijek prati u našim akcijama, stoji u pozivu.

U članku pročitajte koje potrepštine možete donirati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...