Gledatelji zabrinuti zbog modrica: “Doris, što ti je to s koljenima?”

Kad joj se usred emisije “Dobro jutro, Hrvatska” podigla plava haljine malo iznad koljena, gledatelji su odmah počeli komentirati modrice koje se tamo nalaze.

Zabrinuti za voditeljicu Doris Pinčić počeli su postavljati pitanja na društvenim mrežama.

“Doris, što ti je s koljenima?”, “Kakve su to modrice?”, raspitivali su se obožavatelji, ali odgovor nisu dobili. Foto: HRT screenshoot Inače, prije tri dana u najavi priloga ”Minuta za vas” Doris je istaknula da slijedi vježba naziva ”mrtva buba” koja je odlična za trbušne mišiće, dok se odlično raspoloženi suvoditelj Ognjen Golubić bacio na leđa i krenuo oponašati bubu na leđima.

Sve je to dobro nasmijalo gledatelje, a nakon emitiranog priloga neki od njih pobunili su se na društvenim mrežama. Smetale su im vježbe koje su, kako su istaknuli, za mnoge preteške. “Dobro jutro, molim 1 minuta vježbi za starije, koji ove postojeće ne mogu odraditi… teške su, samo prijedlog uredniku”, poručila je jedna od gledateljica.

“Slažem se s imenjakinjom, isto mislim. Vježbu bi trebalo prilagoditi starijoj populaciji. Ove od minute budu jako teške. Emisiju volim i svi voditelji su super”, nadovezala se druga, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...