Jet2 otkazao letove za Zadar iz Manchestera i Londona u ljeto 2021.: “Putnici koji su kupili karte bit će kontaktirani”

Jet2, niskotarifna leisure aviokompanija koja nudi brojne redovne i charter letove iz Velike Britanije prema turističkim destinacijama u Europi, objavila je određene operativne promjene za ljetni red letenja 2021. godine. Ukinute su i linije prema hrvatskim zračnim lukama.

Ova je poznata britanska kompanija u ovogodišnjem ljetnom redu letenja prometovala prema Puli, Splitu i Dubrovniku.

Prošle je jeseni Jet2 najavio uvođenje još jedne destinacije u Hrvatskoj, trebala je to biti Zračna luka Zadar, no zbog smanjene potražnje uzrokovane pandemijom covid-19, kompanija je odlučila linije prema Zadru uvesti u ljeto 2021. godine.

No, zbog kontinuirane nesigurnosti izazvane pandemijom covida-19, kompanija je odustala od uvođenja linija prema Zadru u ljeto 2021. godine. Jet2 je planirao uvesti dvije linije za Zadar, iz Manchestera i Londona.

– Putnici koji su već kupili karte za ljeto 2021. godine u Zadru bit će kontaktirani od strane kompanije kako bi im ponudili alternativu, što uključuje rezervaciju leta prema Zračnoj luci Split prema kojoj ćemo prometovati i sljedećeg ljeta, naveli su u Jet2-u.

Osim Zadra, kompanija idućeg ljeta neće prometovati ni na liniji London Stansted – Pula. Radi se o dugogodišnjoj liniji koja je uredno prometovala dulji niz godina, no zbog smanjene potražnje koju kompanija predviđa i za sljedeće ljeto, Jet2 ovu liniju neće imati u ponudi sljedeće ljetne sezone.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...