Puntamičani izgubili glavnog sponzora i dobili pozivnicu za ABA 2 ligu, Jošić: “Paralelno igranje na dva fronta je iscrpljujuće”

KK Sonik Puntamika neočekivano je prije nekoliko dana dobila pozivnicu za igranje u regionalnoj ABA 2 ligi, to je velika čast, ali i glavobolja za predsjednika kluba Mirka Jošića.

-Odluku konačnu hoćemo li igrati regionalno natjecanje donijet ćemo idućeg ponedjeljka ujutro. Da bi igrali tu ligu moramo imati poprilično jak roster, na raspolaganju treba biti najmanje petnaest igrača, koji će paralelno igrati Hrvatsku ligu i ABA 2 ligu, to je poprilično iscrpljujuće. Razmatramo pa ćemo vidjeti, mislim da smo više udaljeni nego što smo bliži igranju na dva fronta. Čak nam financije i nisu toliki problem, jer nam vodstvo ABA 2 lige sve omogućuje besplatno, od putovanja, hotela i ostaloga, kaže nam Jošić, koji se dotaknuo i igračkog rostera.

-Tu smo što se igračkih pojačanja gotovo sve zatvorili, možda još netko novi dođe, o imenima ne bih prije početka priprema 9. kolovoza, kad će se praktički znati osamdeset posto rostera. Imat ćemo i nekoliko mlađih igrača od ove sezone, nekoliko njih 1998. godište, dvojicu 1999., i 2000. godište, priključit ćemo dvojicu naših mladića Pavina i Brajčića. To su dečki koji su u naletu i želimo im dati priliku da što prije uđu u seniorski program. Imamo i novog trenera Stipu Kuliša, odličan trener, naš projekt. Kuliš je dugo godina u našem klubu, prošao je sve naše selekcije, imamo potpuno povjerenje u njega, mi nismo klub koji mijenja trenere od danas do sutra ujutro. Ambicije su nam iste kao i lanjske godine, znači ostanak u ligi, promoviranje nekoliko mladih igrača, sve što se dogodi izvan zacrtanih ciljeva, bit će odlično, jer mi smo klub koji se uvijek bori do kraja.

Puntamičani su izgubili glavnog sponzora Sonik, kako će se klub zvati u novoj sezoni Jošić pojašnjava.

-Sonik kao trgovačka kuća se sjedinio sa Studencem, ali mi već imamo razgovore sa novim potencijalnim sponzorom, za sada nam na dresu ostaje natpis Sonik, maknut ćemo natpis čim nađemo novog sponzora, završio je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...