Liga protiv raka tijekom listopada daruje žene koje se bore s rakom dojke

Liga protiv raka Zadar i ove godine je pripremila predavanje u sklopu aktivnosti Mjeseca ružičaste vrpce.

U četvrtak, 07 listopada 2021. na sam Nacionalni dan borbe protiv raka dojke, u 18 sati u Gradskoj loži svi zainteresirani moći će poslušati predavanje na temu “Suportivna terapija kod onkoloških bolesnika temeljena na dokazima” koje će održati Frane Herende, mag.pharm. fitoaromaterapeut.

Zadarski fitoaromaterapeut Herenda i biljna ljekarna „Panacea“ svojim predavanjem i savjetima redovno sudjeluju u listopadskim akcijama Lige protiv raka Zadar.

Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv raka dojke, na odjelu zadarske Onkologije će tijekom listopada, ženama koje se liječe, biti uručeni prigodni pokloni kao potpora u njihovoj borbi za zdravlje.

U poklon vrećama za dvadeset žena naći će se proizvodi sponzora Oktal Pharma d.o.o. sa  Eau Thermale Avene proizvodima za njegu osjetljive kože te hrvatskog proizvođača biljnih čajeva Agristar koji već drugu godinu podupire ovu akciju sa svojim zdravim napicima.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...