Peto gostovanje za igrače Stipe Kuliša: “Naš recept je jasan, trebamo graditi utakmicu s defenzivne strane terena”

Osmo kolo HT Premijer lige košarkašima Sonik Puntamike donosi okršaj s Adria Oil Škrljevom.

Bit će to već peto gostovanje za igrače Stipe Kuliša koji su u dosadašnjem dijelu sezone upisali tri pobjede, no prošlotjedni trijumf protiv Zaboka dao je Puntamičanima novi vjetar u leđa pred nadolazeće izazove. Ključ dobrog rezultata ležat će na obrambenoj strani parketa gdje će Zadrani veliku pozornost trebati obratiti na zaustavljanje napadačkih rješenja momčadi s Kvarnera.

– Dobra utakmica protiv Zaboka u prošlom kolu napunila nas je potrebnim samopouzdanjem, što će nam pomoći u današnjem dvoboju. Naš recept je uvijek jasan, trebamo graditi utakmicu s defenzivne strane terena, pri čemu će biti ključno da se striktno držimo definiranog plana i precizno ga izvršavamo. Posebnu pozornost ćemo morati obratiti na kvalitetnu »pick« igru Škrljeva, što je jedna od najjačih karakteristika našeg subotnjeg suparnika, kazao je Kuliš.

Stanje u zelenim redovima još uvijek je daleko od idealnog, no igrači će „stisnuti zube“ i pokušati doći do pozitivnog rezultata na teškom gostovanju.

– Nažalost, imali smo određenih problema s bolestima Petra Marića i Ivana Vučića, dok je Marino Šarlija zadobio distorziju skočnog zgloba, no znam da su sva trojica karakterni momci koji će dati svoj doprinos i na utakmici koja slijedi, dodao je Kuliš koji ni danas neće moći računati na nedovoljno oporavljenog Luku Tomasa.

Utakmica se igra u sportskoj dvorani Mavrinci s početkom u 18 sati, uz izravan prijenos na HKS TV-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...